Rid Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 412 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #1 ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00) ROG Gladius III Wireless AimPoint 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensör www.gaming.gen.tr Şu ürün 1033 TL'lik kampanyaya dahil mi? V2 modeli yok gözüküyor kampanyada ama aynı ürün mü? ASUS Promotion promotion.asus.com Son düzenleme: 16 Haziran 2024
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00) ROG Gladius III Wireless AimPoint 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensör www.gaming.gen.tr Şu ürün 1033 TL'lik kampanyaya dahil mi? V2 modeli yok gözüküyor kampanyada ama aynı ürün mü? ASUS Promotion promotion.asus.com
Çözüm Rid 19 Haziran 2024 Durmuş GLBZ dedi: Ögrenebildin mi reis? Genişletmek için tıkla... Fareyi aldım gelince kampanyaya katılmayı deneyeceğim gelince yazarım. Durmuş GLBZ dedi: Ögrenebildin mi reis? Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS'a mail atmıştım daha denemedim ama kampanyaya dahil olduğunu söylediler.
Durmuş GLBZ dedi: Ögrenebildin mi reis? Genişletmek için tıkla... Fareyi aldım gelince kampanyaya katılmayı deneyeceğim gelince yazarım. Durmuş GLBZ dedi: Ögrenebildin mi reis? Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS'a mail atmıştım daha denemedim ama kampanyaya dahil olduğunu söylediler.
Durmuş GLBZ Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #2 Rid dedi: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00) ROG Gladius III Wireless AimPoint 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensör www.gaming.gen.tr Şu ürün 1033 TL'lik kampanyaya dahil mi? V2 modeli yok gözüküyor kampanyada ama aynı ürün mü? ASUS Promotion promotion.asus.com Genişletmek için tıkla... Ögrenebildin mi reis? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Rid dedi: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00) ROG Gladius III Wireless AimPoint 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensör www.gaming.gen.tr Şu ürün 1033 TL'lik kampanyaya dahil mi? V2 modeli yok gözüküyor kampanyada ama aynı ürün mü? ASUS Promotion promotion.asus.com Genişletmek için tıkla... Ögrenebildin mi reis?
KS KS Rid Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 412 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #3 Durmuş GLBZ dedi: Ögrenebildin mi reis? Genişletmek için tıkla... Fareyi aldım gelince kampanyaya katılmayı deneyeceğim gelince yazarım. Durmuş GLBZ dedi: Ögrenebildin mi reis? Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS'a mail atmıştım daha denemedim ama kampanyaya dahil olduğunu söylediler. Son düzenleme: 20 Haziran 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Durmuş GLBZ dedi: Ögrenebildin mi reis? Genişletmek için tıkla... Fareyi aldım gelince kampanyaya katılmayı deneyeceğim gelince yazarım. Durmuş GLBZ dedi: Ögrenebildin mi reis? Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS'a mail atmıştım daha denemedim ama kampanyaya dahil olduğunu söylediler.