ASUS ROG Gladius III Wireless Aimpoint vs Keris Aimpoint

maverickg770

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selamlar, başlıktaki bu 2 fareyi bir süredir araştırıyorum. Fare tutuşum genelde claw oluyor. Elim yaklaşık 19 cm. ASUS istememin sebebi, diğer ekipmanlarımın da ASUS olması.

Şöyle, Gladius'u epey bir süre inceledim; yorumlarını ve incelemelerini okudum. Genel olarak sensörünün tam çalışmamasına yönelik geri dönüşler var. Yani, "fare ara ara takılıyor" ya da "hiç çalışmıyor" şeklinde dönüş yapılmış. Kimisi iade etmiş, kimisi de sorunu mouse pad alarak çözmüş. Ayrıca, kimisi de herhangi bir sorun belirtmemiş. Bu fare ile ilgili deneyimi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Ayrıca, Keris aimpoint için de bilgi ve deneyiminizi merak ediyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Herkese selamlar, başlıktaki bu 2 fareyi bir süredir araştırıyorum. Fare tutuşum genelde claw oluyor. Elim yaklaşık 19 cm. ASUS istememin sebebi, diğer ekipmanlarımın da ASUS olması.

Şöyle, Gladius'u epey bir süre inceledim; yorumlarını ve incelemelerini okudum. Genel olarak sensörünün tam çalışmamasına yönelik geri dönüşler var. Yani, "fare ara ara takılıyor" ya da "hiç çalışmıyor" şeklinde dönüş yapılmış. Kimisi iade etmiş, kimisi de mouse pad alarak çözmüş. Bu fare ile ilgili deneyimi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Ayrıca, Keris aimpoint için de bilgi ve deneyimini merak ediyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Hocam g3a bende var ama 3K olacak kadar iyi değil ve biraz ağır bunun haricinde güzel ASUS bazen cashback yapıyor bekleyin derim.

Peki, başka kablosuz mouse modelleri önerebilir misiniz? Özellikle Razer tarafında.

Ek olarak Rampage Zenith Pro modeli nasıl?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı