Asus ROG GTX 780 Ti POSEIDON'a hazır mısınız?

Tartışma ne MSI sıvı soğutmayla hava soğutmayı ne zaman birleştirmiş? 780 Tİ'ların kralı bu karttır.

Tartışma ne MSI sıvı soğutmayla hava soğutmayı ne zaman birleştirmiş? 780 Tİ'ların kralı bu karttır.
8+6 pinlik güç girişiyle ne kral ama, kaç tane rekor kıracak bu kısıtlama ile?

Kim ne derse desin GTX 780 Ti'nin şuanki kralı EVGA GeForce GTX 780 Ti Kingpin Edition, 1933MHz çekirdek hızı görüldü bu kart ile!

Abicim anlamıyorsun bizi bu kart hava soğutmalı değil özel bir su soğutmalı kart. Su soğutmadan bahsediyoruz o dediğin soğutucular faklı kategori bu farklı kategori.

Ayrıca kartın hızları daha açıklanmadı dur bakalım.

Ayrıca sor Recep Abi'ye de sor Haluk abiye de sor cevaplasın bu soğutucu o dediğin soğutucuların rakibi mi diye.

Gün gelir de MSI da su soğutmalı kartlar üretmeye başlarsa o zaman ürettiği su soğutmalı kartları böyle kartlarla kıyaslarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gel gelelim kaynaklarınızı doğrulamanızda fayda var, aldığım duyumlara göre bu kart GTX 780 Ti değil GTX 780. Hatta aldığım duyumların da geçerli olduğunu düşünüyorum çünkü bizzat gördüm.

Burada GTX 780 Ti Rog için paylaşılan bir resim var;

Ekran kartının üzerine dikkatli bakarsanız "GK110 300-A1" yazdığını okuyabilirsiniz ki bu da GTX 780'de kullanılan ile aynı grafik birimi.

GTX 780'de açıkca belli olan "GK110-300-A1" mimarili GPU;

GTX 780 Ti'de kullanılan ağabeyi "GK110-425-B1";

Bakalım zaman neler gösterecek.

-- Güncelleme:
http://www.tomshardware.com/news/asus-780-gtx-poseidon-rog,25280.html

...ve Kral'ınız tahttan daha oturamadan iner. (Oturamadan nasıl inecek ise artık. )

MSI GTX 780 Lightning:

Asus GTX 780 DirectCU II OC:

Asus Matrix Platinum R9 280X (ROG):

MSI GTX 760 Twin Frozr Gaming:

Peki Haluk abi sence ASUS'un ROG serisi ile MSI'ın Gaming serisi karşı karşıya koyulup kıyaslanabilir mi sence?

Bir de 2 markayı karşı karşıya koyup ROG serisi Gaming serisi, iki markanın da bütün anakartlarını, bütün ekran kartlarını ve kalitelerini ortaya koyup öyle kıyaslama yapmanızı istiyorum.

Bir de GTX 780 Ti ROG Poseidon hakkındaki görüşünü merak ediyorum, arkadaş OC tutkunlarının tercih etmeyeceği bir kart demiş sence öyle mi?

Evet çünkü bu kart GTX 780 Ti değil GTX 780'dir. GTX 780 de tercih edilebilir ama zaten potansiyelini kanıtlamış bir EVGA ve gelmekte olan Lightning var GTX 780 Ti için.

Dong! Yanlış cevap.

5 Aralıkta paylaşılmış güncel bir haber;
Asus ROG Poseidon Graphics Card Seen in Pictures

Haberin kaynağı "SweClockers", hani şu resimlerini sızdıran adamlar.

- - - Güncellendi - - -

Buyrun, ben demiştim.

http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_gtx_780_poseidon_platinum_review,1.html
ASUS GTX 780 Poseidon Platinum incelendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…