nameless0256 Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2015 #11 berkaykara dedi: Bakıyorum Faturasını ve kutusunu koymayı unutmayın lütfen Genişletmek için tıkla... Ürünü alıyormusunuz ? faturası durmuyor kutusuyla yollucam tabikide
berkaykara dedi: Bakıyorum Faturasını ve kutusunu koymayı unutmayın lütfen Genişletmek için tıkla... Ürünü alıyormusunuz ? faturası durmuyor kutusuyla yollucam tabikide
berkaykara Hectopat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 178 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2015 #12 Oyveotesi adina bugun cok calistim. Pazar aksami islemleri gerceklestirecegim. Haftasonu kargoya veremezsiniz zaten
Oyveotesi adina bugun cok calistim. Pazar aksami islemleri gerceklestirecegim. Haftasonu kargoya veremezsiniz zaten
nameless0256 Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2015 #13 Sanalpazarı güven amaçlı açtım.Satış havale ile olcak.Ben ürünümü alıcı onayına teslim edemem.Baştada yazdığım gibi bunun bir garantisi yok.Almak isteyen böyle alabilir. acaba konu silinebilir mi yeni fotoğraflar atıcağım 2 konu aynı anda olmasın
Sanalpazarı güven amaçlı açtım.Satış havale ile olcak.Ben ürünümü alıcı onayına teslim edemem.Baştada yazdığım gibi bunun bir garantisi yok.Almak isteyen böyle alabilir. acaba konu silinebilir mi yeni fotoğraflar atıcağım 2 konu aynı anda olmasın