Mouse'u padde mi kullanıyosun yoksa tahtada mı. Bir de Asus Armoury Crate uygulamasını kullanıyo musun?Farem oyun masaüstünde bile gidiyor ve hemen geliyor oyunda gittiğinde ise bir FPS düşmesi yaşatıyor. Mouseminin markası ASUS ROG Keris bu olay fark ettiğim üzere kulaklımda da oluyor ama emin değilim.
Farem oyun masaüstünde bile gidiyor ve hemen geliyor oyunda gittiğinde ise bir FPS düşmesi yaşatıyor. Mouseminin markası ASUS ROG Keris bu olay fark ettiğim üzere kulaklımda da oluyor ama emin değilim.
Fareyi padde mi kullanıyosun yoksa tahtada mı? Bir de ASUS Armoury Crate uygulamasını kullanıyor musun?
Kulaklığında da oluyorsa anakart ile ilgili olabilir. Ya da taktığın USB portu ile ilgili olabilir başka bilgisayarda deneyin fareyi.
Hocam uygulamada ki ayarlar bozuyor biraz algılama yüksekliği falan değiştirin tekrar deneyin. Aynı mouse bendede var ilk aldığımda bu sorunla karşılaşmıştım.Mouse padim var ve uygulamayı kullanıyorum.
Aynı bilgisayarın 3 tane USB postuna denedim ama değişmedi.
Hocam uygulamada ki ayarlar bozuyor biraz algılama yüksekliği falan değiştirin tekrar deneyin. Aynı mouse bende de var ilk aldığımda bu sorunla karşılaşmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.