ASUS ROG Keris git gel yapıyor

IOverI

Decapat
Daha fazla  
Farem oyun masaüstünde bile gidiyor ve hemen geliyor oyunda gittiğinde ise bir FPS düşmesi yaşatıyor. Mouseminin markası ASUS ROG Keris bu olay fark ettiğim üzere kulaklımda da oluyor ama emin değilim.

Farem oyun masaüstünde bile gidiyor ve hemen geliyor oyunda gittiğinde ise bir FPS düşmesi yaşatıyor. Mouseminin markası ASUS ROG Keris bu olay fark ettiğim üzere kulaklımda da oluyor ama emin değilim.
Mouse'u padde mi kullanıyosun yoksa tahtada mı. Bir de Asus Armoury Crate uygulamasını kullanıyo musun?

Kulaklığında da oluyorsa anakart ile ilgili olabilir. Ya da taktığın USB portu ile ilgili olabilir başka bilgisayarda deneyin fareyi.

Fareyi padde mi kullanıyosun yoksa tahtada mı? Bir de ASUS Armoury Crate uygulamasını kullanıyor musun?

Mouse padim var ve uygulamayı kullanıyorum.

Kulaklığında da oluyorsa anakart ile ilgili olabilir. Ya da taktığın USB portu ile ilgili olabilir başka bilgisayarda deneyin fareyi.

Aynı bilgisayarın 3 tane USB postuna denedim ama değişmedi.

Mouse padim var ve uygulamayı kullanıyorum.

Aynı bilgisayarın 3 tane USB postuna denedim ama değişmedi.
Hocam uygulamada ki ayarlar bozuyor biraz algılama yüksekliği falan değiştirin tekrar deneyin. Aynı mouse bendede var ilk aldığımda bu sorunla karşılaşmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı