Elektronik ASUS ROG Keris kablolu mouse 499 TL

Mouse elime dün ulaştı. Gerçekten çok beğendim. Hem yedek Switch'leri hem de yedek mouse ayakları var. Hafifliği gayet iyi. Tepki süresi ve sensörünü beğendim. Herkese öneririm. Bu fiyat bandından 400 IPS sensör var mı bilmiyorum. Ayrıca yedek parçalarıyla birlikte uzun yıllar kullanabilirisiniz.

Mouse elime dün ulaştı. Gerçekten çok beğendim. Hem yedek Switch'leri hem de yedek mouse ayakları var. Hafifliği gayet iyi. Tepki süresi ve sensörünü beğendim. Herkese öneririm. Bu fiyat bandından 400 IPS sensör var mı bilmiyorum. Ayrıca yedek parçalarıyla birlikte uzun yıllar kullanabilirisiniz.eliniz

Mouse elime dün ulaştı. Gerçekten çok beğendim. Hem yedek Switch'leri hem de yedek mouse ayakları var. Hafifliği gayet iyi. Tepki süresi ve sensörünü beğendim. Herkese öneririm. Bu fiyat bandından 400 IPS sensör var mı bilmiyorum. Ayrıca yedek parçalarıyla birlikte uzun yıllar kullanabilirisiniz.

Büyük bir el sahibi misiniz ?
Birde tutuş sekliniz

Ben de almayı düşünüyorum, Claw tutuyorsanız rahat mı? Elinizin boyutu kaç santim? Shapesinden biraz korkuyorum açıkçası, arkadan kalkık biraz.

Elimin kaç santim olduğunu bilmiyorum ama ellerimin ortalama boyutta. Ben palm-claw arası tutuyorum fareyi. Daha önce Corsair Katar Pro, Logitech MX518 gibi fareler kullandım. ROG Keris'i elime ilk aldığımda shapeni biraz garipsedim ama 20 dk içinde alıştım. Şimdi eski mouselerim garip ve kaba geliyor.

Mousenın bir diğer sevdiğim özelliği de kablosu. Paracord kablo gerçekten çok farklıymış, kablosuz mouse kullanıyormuş rahatlığı sağlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı