ASUS ROG Keris mouse kullanırken duruyor

Heykirab

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Oyun oynarken hızlı hareketler yapınca mouse gidiyor. Çıkart tak yapmam veya bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Başka USB slotlarını denedim işe yaramıyor. Diğer faremde böyle bir sorun olmuyor. Nasıl çözebilirim?

Garantiye gönderemiyorum, annem kutusunu atmış.

Sadece oyun oynarken gitmiyor normalde de gidiyor ama oyun oynarken daha sık oranla gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle garantiye gönderip değişim yapılması lazım bence. Aynı modeli kullanıyorum. Bu benim 2. farem. Penta bilgisayar 1 hafta içerisinde değişim sağladı, durumu anlatın.

Eğer hiç olmazsa firmware sürümünü değiştirmeyi deneyebilirsin. Sana kalmış.

Kesinlikle garantiye gönderip değişim yapılması lazım bence. Aynı modeli kullanıyorum. Bu benim 2. farem. Penta bilgisayar 1 hafta içerisinde değişim sağladı, durumu anlatın.

Eğer hiç olmazsa firmware sürümünü değiştirmeyi deneyebilirsin. Sana kalmış.
Kutusu olmadan garantiye gönderebilir miyim? İtopya'dan satın aldım. Sanırım sizde aynı sorunu yaşadınız çok canımı sıkıyor. 6 ay olmuş alalı.

İşte, o durumu Penta bilgisayara mail yolu ile iletin. Yani ürünü size yollayacağım, arızalı ama kutusu yok deyin. Onlar zaten size Yurtiçi Kargo iade kodu verecekler. O şekilde gönderin. O kodu isterken "kutusuz yollayabilir miyim?" sorusunu sormanız daha sağlıklı olur. Ben bir şey diyemem.

İşte, o durumu Penta bilgisayara mail yolu ile iletin. Yani ürünü size yollayacağım, arızalı ama kutusu yok deyin. Onlar zaten size Yurtiçi Kargo iade kodu verecekler. O şekilde gönderin. O kodu isterken "kutusuz yollayabilir miyim?" sorusunu sormanız daha sağlıklı olur. Ben bir şey diyemem.
Peki bu sorun neyden kaynaklı oluşuyor? Oyuna girince daha da çok artıyor farenin gitmesi. Firmware nereden indirebilirim? Kutuyla birlikte kağıtları da gitti. Teşekkürler yardımın için.

Peki bu sorun neyden kaynaklı oluşuyor? Oyuna girince daha da çok artıyor farenin gitmesi. Firmware nereden indirebilirim? Kutuyla birlikte kağıtları da gitti. Teşekkürler yardımın için.
Rica ederim. Nasıl düşüreceğin hakkında pek fikrim yok, ihtiyaç duymadım ama denemekte ve araştırmakta fayda var. Güncelleme gelmiş bu arada. Armoury Crate üzerinden bakar mısın? Sürüm nedir?

Rica ederim. Nasıl düşüreceğin hakkında pek fikrim yok, ihtiyaç duymadım ama denemekte ve araştırmakta fayda var. Güncelleme gelmiş bu arada. Armoury Crate üzerinden bakar mısın? Sürüm nedir?
Armoury Crate kurulu değildi kurdum ve güncelledim fakat değişen birşey yok. Kafayı yedirtti ya bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı