Bugs Bunny Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 753 Çözümler 6 13 Aralık 2023 #1 Selam, ASUS ROG laptopum var ve tuşu çıktı bunu nasıl geri takabilirim. Bir türlü mekanizmayı anlamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2023
Selam, ASUS ROG laptopum var ve tuşu çıktı bunu nasıl geri takabilirim. Bir türlü mekanizmayı anlamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
KS KS Bugs Bunny Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 753 Çözümler 6 14 Aralık 2023 #11 MaGeNDaVi dedi: Beyaz çentik olmadan yapıştır,sallanır çünkü. Japon yapıştırıcısı tecrüben yoksa servise göndermen en iyisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılara bu çektikten soracağım en son yapıştırmayı denerim. Servise göndermek istemiyorum çünkü bilgisayar lazım oluyor. Artı 0 Eksi
MaGeNDaVi dedi: Beyaz çentik olmadan yapıştır,sallanır çünkü. Japon yapıştırıcısı tecrüben yoksa servise göndermen en iyisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılara bu çektikten soracağım en son yapıştırmayı denerim. Servise göndermek istemiyorum çünkü bilgisayar lazım oluyor.