Çözüldü Asus ROG Maximus X Hero LED ekranda AO yazması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

theark1514

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim anakartı kullanıyorum. Bilgisayarı açıyorum ve anarkartımın üstünde LED ekranda sıcaklık vermesi gereken ekranda sürek AO yazısı var. Bu nedir bir arıza mı yoksa bi yerlerden bi ayar mı gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
AO mu yazıyor A0 mı? Sistem sorunsuz çalışıyorsa AO, All OK (Her şey tamam) olarak kullanılıyor. Sıcaklık MSI anakartlarda gösteriliyor. ASUS'ta orada sıcaklık gösterilmiyor.
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim anakartı kullanıyorum. Bilgisayarı açıyorum ve anarkartımın üstünde LED ekranda sıcaklık vermesi gereken ekranda sürek AO yazısı var. Bu nedir bir arıza mı yoksa bi yerlerden bi ayar mı gerekiyor?
Sistem UEFI şeklinde mi kurulu?

Sistem UEFI şeklinde mi kurulu?

Evet ben işlemci ve anakartımı yeni aldım. Aaha önce 7700k MSI anakart kullanıyordum. Sistemde sadece anakart ve işlemci değiştirdim. Daha önce MSI anakartımda orda sıcaklık gösteriyordu o yüzden öğrenmek istedim.

Sağ üstteki göstergeden bahsediyorsanız orası sıcaklık değil hata kodlarını gösterir. Bir problem çıktığında orada hata kodu yazar ve sizde hatanın neyden kaynaklandığını o kodun anlamını araştırarak öğrenebilirsiniz.

Daha önce MSI anakart kullanmıştım, orda evet hata kodlarını gösteriyor ama sıcaklık gösteriyor genel gördüklerimde ama bu anakartta göstermiyorsa sadece kod gösteriyorsa bilmiyorum. O yüzden sormak istedim sıcaklık göstermiyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı