ASUS ROG pelta alınır mı? En ucuz nereden bulabilirim veyahut ayni fiyat bandinda herhangi bir oneriniz var midir?
Pelta'nın fiyatı çok artmış. Cloud III S ve Nova 5 var alternatif olarak. Cloud'un dip ses sorunu EQ ile çözülebiliyorsa, güzel bir indirimi vardı bitmediyse tercih edilebilir.
Nova 5 i tasarim olarak hic sevemiyorum cloud u dip ses problemi yuzunden almak istemiyorum farkli bir onerin var midir
İptal ediyorlarsa niye satıyorlar. Bana da ürün geldi ama hasarlı geldi diyorlar.Sinerji'de 6600 TL idi ama stok kalmadı ürünü almış olmama rağmen stok olmadığı için iptal ettiler. Stok gelirse belki yine aynı fiyattan satılabilir.
Sistemde bilinmeyen nedenle stokta gözükmüş falan filan. Sinerji'den daha önce birkaç kez alışveriş yapmıştım hiçbir sorun yaşamamıştım. Boş yere 4 gün beklettiler.İptal ediyorlarsa niye satıyorlar. Bana da ürün geldi ama hasarlı geldi diyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.