hoot owl
Decapat
Yaklaşık birkaç hafta önce n11.com üzerinden bir mağazadan sipariş verdim. Aldım kullandım ses kalitesini falan birçok şeyini beğendim. Ama mikrofonu biraz gecikmeliydi. Ben konuştuktan yarım saniye sonra gidiyordu karşı tarafa. O yüzden iade etmek istedim ve daha ucuza kaliteli bir kulaklık buldum. Fakat mağaza hijyen sorunlarından dolayı açıp kullanılan kulaklıkları iade almadıklarını söyledi. Müşteri hizmetlerini aradığımda da kulaklık gibi ürünleri hijyen sorunlarından dolayı gerçekten de iade edemeyeceğimi belirtti. Ve penta teknolojilerini aradığını, ve onları ararsam yardımcı olacaklarını belirttiler. Aradım, onlar da anlaşma kodu verdiler. Kurye çağırtıp onlara kulaklığı tekrar paketleyip, üzerine yaşadığım sorunu, telefon numaramı, anlaşma kodunu falan yazdım. Yakın zamanda mesaj geldi ulaştığına dair penta teknolojiden. Ben de onların müşteri hizmetlerini arayıp sordum ne oldu öğrenmek için. Dediler ki şu anda onarılıyor falan. Ben de dedim ki iade yapmak istiyorum bu mümkün mü? Onlar da eğer üründe sorun çıkarsa ya değişim yapılır ya tamir edilir ya da iade edilir paranız geri verilir dediler. Ben de tamam dedim kapattım. Penta teknolojilerinin sitesinden kayıt numarası oluşturdum. Ürünle ilgili sorunlarımı bir de site üzerine yazdım yani ürün üzerine. İade etmek istediğimi de yazıp anlayışlı olmalarını rica ettim. Fakat siteden beklenmedik bir geri dönüş aldım. Zaten göndermiş olmama rağmen ürünü bize anlaşma kodunu kullanarak paketleyip gönderin yazmışlar. Bugün de aradım onları ve bir arıza tespit edilmediğini, bu yüzden de bana tekrar geri gönderilmek üzere yola çıkmış. Hocam ben bu ürünü internette inceleyenlere baktım. Adamlar konuşunca mikrofona hemen yansıyor. Yani bir gecikme falan yok. Neden bende var bu gecikme anlamıyorum. Ve neden iade edemiyorum 2 gün önce aldığım bir ürünü. Yasal olarak iade hakkım yok mu benim ne kadar saçma bir şey bu? Bana söyler misiniz? Bu kulaklığın mikrofonunda normalde hiç gecikme yok mu? Ya da azıcık da olsa bir gecikme var mı? Benim kullandığımda yarım saniyelik bir gecikme var. Ve gayet de belli oluyor geciktiği. Kablolu da aynı kablosuz da aynı. Yani gerçekten şu yaşadığım olaylar yüzünden bir ürün alırken her şeyini araştırmadan alamıyorum. Dibine kadar bilmem gerekiyor. Ve bu kulaklığı açtığım önceki konularda tavsiye eden kişi sağ olsun ikna etti beni almaya. Keşke acele etmeseydim.
Eklemek istediğim birşey daha var. Yola çıktığında bugün sabah gelmişler sanırım. Telefonumu sabahın köründe 212 ile başlayan numaralar aradığından dolayı bazı dolandırıcılar falan zannedip meşgule atıp engellemiştim. Malum Türkiyede yaşadığımızdan dolayı sürekli dolandırıcılar tarafından bu tür numaralardan arandığımızdan dolayı ben de alışkanlıktan engelledim. Bana hiç bir şekilde haber verilmeden, bilgi verilmeden iş yaptıklarından dolayı da kargo teslim edilememiş olarak gözüküyor. Ne yapıcam ben şimdi?Yaklaşık birkaç hafta önce n11.com üzerinden bir mağazadan sipariş verdim. Aldım kullandım ses kalitesini falan birçok şeyini beğendim. Ama mikrofonu biraz gecikmeliydi. Ben konuştuktan yarım saniye sonra gidiyordu karşı tarafa. O yüzden iade etmek istedim ve daha ucuza kaliteli bir kulaklık buldum. Fakat mağaza hijyen sorunlarından dolayı açıp kullanılan kulaklıkları iade almadıklarını söyledi. Müşteri hizmetlerini aradığımda da kulaklık gibi ürünleri hijyen sorunlarından dolayı gerçekten de iade edemeyeceğimi belirtti. Ve penta teknolojilerini aradığını, ve onları ararsam yardımcı olacaklarını belirttiler. Aradım, onlar da anlaşma kodu verdiler. Kurye çağırtıp onlara kulaklığı tekrar paketleyip, üzerine yaşadığım sorunu, telefon numaramı, anlaşma kodunu falan yazdım. Yakın zamanda mesaj geldi ulaştığına dair penta teknolojiden. Ben de onların müşteri hizmetlerini arayıp sordum ne oldu öğrenmek için. Dediler ki şu anda onarılıyor falan. Ben de dedim ki iade yapmak istiyorum bu mümkün mü? Onlar da eğer üründe sorun çıkarsa ya değişim yapılır ya tamir edilir ya da iade edilir paranız geri verilir dediler. Ben de tamam dedim kapattım. Penta teknolojilerinin sitesinden kayıt numarası oluşturdum. Ürünle ilgili sorunlarımı bir de site üzerine yazdım yani ürün üzerine. İade etmek istediğimi de yazıp anlayışlı olmalarını rica ettim. Fakat siteden beklenmedik bir geri dönüş aldım. Zaten göndermiş olmama rağmen ürünü bize anlaşma kodunu kullanarak paketleyip gönderin yazmışlar. Bugün de aradım onları ve bir arıza tespit edilmediğini, bu yüzden de bana tekrar geri gönderilmek üzere yola çıkmış. Hocam ben bu ürünü internette inceleyenlere baktım. Adamlar konuşunca mikrofona hemen yansıyor. Yani bir gecikme falan yok. Neden bende var bu gecikme anlamıyorum. Ve neden iade edemiyorum 2 gün önce aldığım bir ürünü. Yasal olarak iade hakkım yok mu benim ne kadar saçma bir şey bu? Bana söyler misiniz? Bu kulaklığın mikrofonunda normalde hiç gecikme yok mu? Ya da azıcık da olsa bir gecikme var mı? Benim kullandığımda yarım saniyelik bir gecikme var. Ve gayet de belli oluyor geciktiği. Kablolu da aynı kablosuz da aynı. Yani gerçekten şu yaşadığım olaylar yüzünden bir ürün alırken her şeyini araştırmadan alamıyorum. Dibine kadar bilmem gerekiyor. Ve bu kulaklığı açtığım önceki konularda tavsiye eden kişi sağ olsun ikna etti beni almaya. Keşke acele etmeseydim.
Son düzenleme: