The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 21 Şubat 2018 #1 Ben bu aralar Logitech G102 almayı düşünüyordum. Fakat alırken sorun oluştu ben de başka bir mouse arayışına çıktım. Asus Rog Pugio RGB mouse'unu buldum. Çok havalı ve istediğim ışıklandırma sistemi var. Neyse sizce bu mouse alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2018
Ben bu aralar Logitech G102 almayı düşünüyordum. Fakat alırken sorun oluştu ben de başka bir mouse arayışına çıktım. Asus Rog Pugio RGB mouse'unu buldum. Çok havalı ve istediğim ışıklandırma sistemi var. Neyse sizce bu mouse alınır mı?
Se-lo Hectopat Katılım 23 Aralık 2017 Mesajlar 230 Çözümler 1 Yer Yenimahalle-ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2018 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Alınır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Alınır.