ASUS ROG RTX 3060 ekran kartı nereden alınabilir?

Bütçe
3000-5000
İnsan aynı paraya daha iyisini ister. Daha düşüğünü istemek fanboyluktan başka bir şey değil. Yargısız infaz yapmıyorum.
Yapıyorsunuz, benim fanboyluk derdim olsa elimdeki 2070'i verip 5700XT almazdım. Şu anda en büyük fanboyluğu siz yapıyorsunuz. Nvidia fanboyları nasıl kanser gibi her yerde türüyorsa AMD fanboyları da her yerde türüyor. Ben kullanıcıyım, şirketin kazandığı para umrumda olmaz. İyiyse iyi kötüyse kötü derim. Amd kullandım memnundum, Nvidia kullandım ondan da memnundum ama şimdi tekrar Nvidia kullanmak istiyorum. Bu kadar basit bir seçimi bile fanboyluğa bağlıyorsunuz. Nasıl bir düşünce yapısı anlamış değilim.
 
Son düzenleme:
Bu ürünün teslim edildiği ile ilgili bir bilgi göremedim. Amazon genellikle siparişi onaylayıp 10gün sonra bile iptale düşürebiliyor. PNY bende sipariş geçtim 2 adet 8gün sonra iptale düştü :)
Umarın herkes istediği GPU'lara kavuşur. :)
Hocam 2 adet olduğundan olabilir mi?
 
Hocam 2 adet olduğundan olabilir mi?
Olacağını düşünmüyorum, benimle beraber 1 adet sipariş edenlerin ürünleri de iptale düştü. 2tane almakla amacım aslında evdeki 2.PC ve iş yerimdeki PC'yi GT1030'dan kurtarmaktı. Olmadı, olamadı. :) Umarım sizler rahatça satın alabilirsiniz. (Şu tüm siteleri gezip botlatanlar olduğu sürece işimiz zor.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı