ASUS ROG Ryujın 240 OLED nasıldır?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Piyasada en uygun olarak bunu bulabildim ve almayı düşünüyorum ama kullanan arkadaşlardan ürün hakkında bilgi almak istedim. Kullanılan fan her ne kadar 200-300 TL değerinde Noctua ürünü olsa da sesli olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Pompa içerisinde yer alan fan gerçekten o kadar da etkili mi, işe yarıyor mu yoksa süs olarak koyulduğunu mu düşünüyorsunuz? OLED ekranlı olması da çok iyi ayrıca.

1610306359420.png

Piyasada en uygun olarak bunu bulabildim ve almayı düşünüyorum ama kullanan arkadaşlardan ürün hakkında bilgi almak istedim. Kullanılan fan her ne kadar 200-300 TL değerinde Noctua ürünü olsa da sesli olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Pompa içerisinde yer alan fan gerçekten o kadar da etkili mi, işe yarıyor mu yoksa süs olarak koyulduğunu mu düşünüyorsunuz? OLED ekranlı olması da çok iyi ayrıca.

Eki Görüntüle 828542

R5 3600 için biraz fazla bir soğutucu değil mi? Ayrıca Noctua fanlar için içiniz rahat olsun gayet sessiz fanlardır. Ama bana sorarsanız bu para biraz fazla 240mm yüksek performanslı bir sıvı soğutma için. https://www.hepsiburada.com/corsair...mci-sogutucusu-p-HBV00000JHV62?magaza=Elmacık 280mm de mükemmel performanslı bir soğutucu tercih edebilirsiniz

R5 3600 için biraz fazla bir soğutucu değil mi? Ayrıca Noctua fanlar için içiniz rahat olsun gayet sessiz fanlardır. Ama bana sorarsanız bu para biraz fazla 240mm yüksek performanslı bir sıvı soğutma için. https://www.hepsiburada.com/corsair-cw-9060038-ww-h115i-rgb-platinum-280mm-sivi-islemci-sogutucusu-p-HBV00000JHV62?magaza=Elmacık 280mm de mükemmel performanslı bir soğutucu tercih edebilirsiniz

Bilemiyorum ama pompada fan olması, OLED programlanabilir ekran olması iyi bir özellik. Tabii o fan ne kadar işe yarar yoksa süs niyetine mi orada duruyor bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı