ASUS ROG STRIX 1660 Ti fanları durmuyor

Twrakı sildim msi Afterburnera bakdım aut.. oda değik tam olarak ayarları yazarsanız sevirinim
Hocam tüm programlardaki fan ayarlarını sıfırlayın. Switchi Q(Quiet) moduna çekin.

up! Ben de bu sorunun çözümünü arıyorum ancak bir türlü durduramadım fanları. GPU tweak sildim sadece afterburner kullanıyorum. GPU sıcaklığı 40 derece ama fanlar çalışıyor, nasıl akıllı moda sokabilirim?

up! Ben de bu sorunun çözümünü arıyorum ancak bir türlü durduramadım fanları. GPU tweak sildim sadece afterburner kullanıyorum. GPU sıcaklığı 40 derece ama fanlar çalışıyor, nasıl akıllı moda sokabilirim?
Yapmış olduğunuz tüm fan profillerini sıfırlayın. Bilgisayarı kapatın ekran kartının üstündeki fiziksel bios switchini Q moduna çekin. Tekrar açın.

Hocam her şeyi sıfırda ekran kartı da q modunda ama yine dönüyor fanlar, zaten psu ses yapıyor bir de şunu görmek sinirlerimi bozuyor iyice :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı