n3tRoX
Hectopat
Linkini verebilir misiniz?
GeForce Master | AMD Ryzen 5 9500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Linkini verebilir misiniz?
Hazır sistem alacağım ve bu kasalar var. Bunların arasından hangisini önerirsiniz. Sondaki hariç.
Yeterli ancak o sistem pek iyi olmamış. Ryzen 3500X yerine i5 10400F ayrıca ROG 2060 yerine Palit 2060S alınır.
İncehesap'ta en ucuz 2060 ROG STRIX 4500 TL. Cidden bu kartı mı alacaksın 4200 TL'ye bile 2060 Super bulunurken.
Palit Rtx 2060 Super Dual 8gb 256bit Gddr6 Ekran Kartı Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Palit Rtx 2060 Super Dual 8gb 256bit Gddr6 Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Eki Görüntüle 796837
O kasa alınmaz bu arada, hazır sistem şart mı?AMD tercih edeceğim Intel tarafında anakart ile birlikte bütçemi aşıyor. 2060'lı alma sebebim sitede o kart vardı AMD ekran kartıda tercih etmek istemiyorum sıkıntıları var diye.
attığım linkte amd ekran kartı olarak 5600xt vardı o yüzden söylemiştim.O kasa alınmaz bu arada, hazır sistem şart mı?
Ayrıca AMD ekran kartı önermedik zaten ROG 2060 yerine Palit 2060 Super tercih edin dedik.
Çok haklısın ama parça parça almak istemiyorum. İncehesap'taki sistem tam bütçeme uygun bir sistem oluyor. Bütçem 7300 TL civarı.
attığım linkte amd ekran kartı olarak 5600xt vardı o yüzden söylemiştim.
İnternette sürekli sistemlere bakıyorum ve şuana kadar bulduğum en iyi sistem bu. Önerebileceğiniz bir hazır sistem varsa bakalabilirim. Çünkü bugün sipariş vereceğim.
rtx çok kulanacağımı düşünmüyorum tabi illaki kulkanıcam ama şuanlık oynayacağım 2 ya 3 oyun var csgo, warzone ,rocket leage. yeni çıkıcak fps oyunlarını kaldırsın benim için yeterliSen de haklısın. Parça parça toplamak istemiyorsan sanırım başka çaresi yok. RTX 2060 kas gücü olarak gayet iyi bir kart ama maalesef Ray Tracing kısmı biraz sıkıntı, DLSS 2.0 en büyük destekçin olacak. SSD'yi WD Blue 500 GB yapmanı öneririm kalite ve DRAM avantajından ötürü. Arada fazla fiyat farkı yok.
attığın sistemde ekran kartı stokta yok bugün sipariş vericem .Aquarius 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
İşlemciyi i5 10400F yapıp, RAM'leri 2x8 yapın ayrıca ekran kartını da 2060S'e yükselterek alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.