ASUS ROG STRIX 2060 için 550W PSU yeterli mi?

Hazır sistem alacağım ve bu kasalar var. Bunların arasından hangisini önerirsiniz. Sondaki hariç.

İncehesap'ta en ucuz 2060 ROG Strix 4500 TL. Cidden bu kartı mı alacaksın 4200 TL'ye bile 2060 Super bulunurken.

Ray Tracing konusunda çok umutlanmaman gerekiyor bu durumda çünkü kart kaldıramıyor.
Screenshot_2.png

Yeterli ancak o sistem pek iyi olmamış. Ryzen 3500X yerine i5 10400F ayrıca ROG 2060 yerine Palit 2060S alınır.

AMD tercih edeceğim Intel tarafında anakart ile birlikte bütçemi aşıyor. 2060'lı alma sebebim sitede o kart vardı AMD ekran kartıda tercih etmek istemiyorum sıkıntıları var diye.
İncehesap'ta en ucuz 2060 ROG STRIX 4500 TL. Cidden bu kartı mı alacaksın 4200 TL'ye bile 2060 Super bulunurken.

Eki Görüntüle 796837

Çok haklısın ama parça parça almak istemiyorum. İncehesap'taki sistem tam bütçeme uygun bir sistem oluyor. Bütçem 7300 TL civarı.

AMD tercih edeceğim Intel tarafında anakart ile birlikte bütçemi aşıyor. 2060'lı alma sebebim sitede o kart vardı AMD ekran kartıda tercih etmek istemiyorum sıkıntıları var diye.
O kasa alınmaz bu arada, hazır sistem şart mı?
Ayrıca AMD ekran kartı önermedik zaten ROG 2060 yerine Palit 2060 Super tercih edin dedik.

O kasa alınmaz bu arada, hazır sistem şart mı?
Ayrıca AMD ekran kartı önermedik zaten ROG 2060 yerine Palit 2060 Super tercih edin dedik.
attığım linkte amd ekran kartı olarak 5600xt vardı o yüzden söylemiştim.
İnternette sürekli sistemlere bakıyorum ve şuana kadar bulduğum en iyi sistem bu. Önerebileceğiniz bir hazır sistem varsa bakalabilirim. Çünkü bugün sipariş vereceğim.

Çok haklısın ama parça parça almak istemiyorum. İncehesap'taki sistem tam bütçeme uygun bir sistem oluyor. Bütçem 7300 TL civarı.

Sen de haklısın. Parça parça toplamak istemiyorsan sanırım başka çaresi yok. RTX 2060 kas gücü olarak gayet iyi bir kart ama maalesef Ray Tracing kısmı biraz sıkıntı, DLSS 2.0 en büyük destekçin olacak. SSD'yi WD Blue 500 GB yapmanı öneririm kalite ve DRAM avantajından ötürü. Arada fazla fiyat farkı yok.

attığım linkte amd ekran kartı olarak 5600xt vardı o yüzden söylemiştim.
İnternette sürekli sistemlere bakıyorum ve şuana kadar bulduğum en iyi sistem bu. Önerebileceğiniz bir hazır sistem varsa bakalabilirim. Çünkü bugün sipariş vereceğim.

İşlemciyi i5 10400F yapıp, RAM'leri 2x8 yapın ayrıca ekran kartını da 2060S'e yükselterek alabilirsiniz.

Sen de haklısın. Parça parça toplamak istemiyorsan sanırım başka çaresi yok. RTX 2060 kas gücü olarak gayet iyi bir kart ama maalesef Ray Tracing kısmı biraz sıkıntı, DLSS 2.0 en büyük destekçin olacak. SSD'yi WD Blue 500 GB yapmanı öneririm kalite ve DRAM avantajından ötürü. Arada fazla fiyat farkı yok.
rtx çok kulanacağımı düşünmüyorum tabi illaki kulkanıcam ama şuanlık oynayacağım 2 ya 3 oyun var csgo, warzone ,rocket leage. yeni çıkıcak fps oyunlarını kaldırsın benim için yeterli
son kez içim rahat etsin diye soruyorum ilk başta sorduğum kasayı alsam sıkıntıo olmaz demi.

İşlemciyi i5 10400F yapıp, RAM'leri 2x8 yapın ayrıca ekran kartını da 2060S'e yükselterek alabilirsiniz.
attığın sistemde ekran kartı stokta yok bugün sipariş vericem .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı