ASUS ROG STRIX 3080 OC vs Gigabyte Aorus 3080 Xtreme

• Konuyu başlatan zizi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 69
  • Görüntüleme 6.882
Siyahını arıyorum hocam. Beyazı var da beyaz topladığım sistem de sırıtır. Her şey siyah.
Bir de fanlarının RGB olmayan versiyonuna denk geldim o ara araştırırken. Beyazı varsa siyahı da gelecektir diye düşünüyorum. Olmadı standart satıcılarla iletişime geçin bir. Sonuçta alıcı durumdasınız ve fark yaratabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bir de fanlarının RGB olmayan versiyonuna denk geldim o ara araştırırken. Beyazı varsa siyahı da gelecektir düşünüyorum. Olmadı standart satıcılarla iletişime geçin bir. Sonuçta alıcı durumdasınız ve fark yaratabilirsiniz.
Siyah RGB olmayan var. White Edition var. Sadece siyah RGB yok. Tüm satıcılarla görüştüm. Olumlu bir dönüş alamadım hiçbirinden. Bekliyorum öyle. Ekran kartını bulup alabilirsem bir yerden, ondan sonra bakıcam artık bir hal çaresine.

Bence kesinlikle Aorus Xtreme. Hem soğutma hem de performans bakımından. Gönderdiğim videoda 02:19'da ASUS ROG Strix 3090 OC'yi geçmiş diğerlerinde ASUS ROG Strix 3090 OC'nin hep ensesinde. Dikkat et 3080 demiyorum 3090 diyorum. Videoyu izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız. Takım tutar gibi marka tutmamakta fayda var. Önemli olan hem fiyat hem de performans.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence kesinlikle Aorus Xtreme. Hem soğutma hem de performans bakımından. Gönderdiğim videoda 02:19'da ASUS ROG STRIX 3090 OC'yi geçmiş diğerlerinde ASUS ROG STRIX 3090 OC'nin hep ensesinde. Dikkat et 3080 demiyorum 3090 diyorum. Videoyu izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız. Takım tutar gibi marka tutmamakta fayda var. Önemli olan hem fiyat hem de performans.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım en sıkıntılı stokları olan model. Hıcbır yerde yok.
Çok kesın konuştunuz.

Hocam ben kartı buldum aldım, EVGA düşünürseniz şu an Vatan'da mevcut.
Onuda alabilirsiniz.

Sıstemım şu an komple ASUS ve corasır oldugu için ve bu markaları aynı arayüzden kontrol edebıldıgımden dolayı bozmayıp ASUS almayı düşünüyorum o yüzden Vatan ıle konusup ısmımı yazdırdım ASUS ROG STRIX OC modelı için. Artık beklemek kaldı. Ilk sıradayım, gelen ılk modelı alacagımı umuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı