ASUS ROG Strix 750W PSU Alınır mı?

Daha dün aldığım PSU Toughpower Grand RGB 750W fanını açınca cızırtı geliyor.

İade edeceğim. Önerdiğim PSU sizce nasıl? yorumlarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum daha uygun fiyatlara oldukça kaliteli aynı işi görecek ürünler varken bu kadar masraf neden anlamadım fakat ürün güzel . Tabi aşağıda ki ürün kendini bu alanda oldukça kanıtlamış bakmanı öneririm .

Daha dün aldığım PSU Toughpower Grand RGB 750W fanını açınca cızırtı geliyor.

İade edeceğim. Önerdiğim PSU sizce nasıl? yorumlarsanız sevinirim.
Bu PSU daha ucuz ve daha güçlü. Tabi sadece değerlere ve fiyatlara bakarak konuşuyorum. Ufak bir araştırma yapıp hangisinin daha mantıklı olduğunu kendiniz kanaat getirebilirsiniz diye düşünüyorum.

Ben aşırı sessiz olaması ve görünüşe önem veren bir insanım. O yüzden TT yede iyi diyorlardı sıfır ürün çığlık atıyor resmen önerdiğim Psu da sorun yaşar mıyım? cızırtı ve ses gibi.

Aynı fiyata Corsair 850W varken değmez bence, Agnes önerdiği PSU çok kaliteli. 10 Yıl Garanti ve Zero RPM Fan modu var bence alınabilecek en iyi PSU.

BU PSU'yu kullanıyorum ve ses 0. Zaten 250W çekene kadar sistem fanları dönmüyor. Alabilirsiniz gayet kalitelidir. PSU zaten kasanın altında kalıyor sizin kasanızda PSU görünüyor mu?

İyi bir PSU sıkıntı çıkarmaz ancak arkadaşların dediği doğru daha uygun fiyata, daha iyisini alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…