FSP Hydro G 750 Serisi 80Plus Gold 750W Full Modüler Power en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
BU PSU'yu kullanıyorum ve ses 0. Zaten 250W çekene kadar sistem fanları dönmüyor. Alabilirsiniz gayet kalitelidir. PSU zaten kasanın altında kalıyor sizin kasanızda PSU görünüyor mu?
Buy BitFenix Formula 80 Plus Gold Standard ATX PSU 750W BF-750G, BP-FM750ULAG-7R with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
Bu PSU daha ucuz ve daha güçlü. Tabi sadece değerlere ve fiyatlara bakarak konuşuyorum. Ufak bir araştırma yapıp hangisinin daha mantıklı olduğunu kendiniz kanaat getirebilirsiniz diye düşünüyorum.
Bu PSU daha ucuz ve daha güçlü. Tabi sadece değerlere ve fiyatlara bakarak konuşuyorum. Ufak bir araştırma yapıp hangisinin daha mantıklı olduğunu kendiniz kanaat getirebilirsiniz diye düşünüyorum.
Corsaır Enthusiast Rmx 1000W Full Modüler 80+ Gold 135Mm en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Corsaır Enthusiast Rmx 1000W Full Modüler 80+ Gold 135Mm en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ya ben şimdi bendekini itopyadan aldım. Şimdi Karttan aldığım için geri karta parayı atmaları 1 haftayı bulur ve indirimler biter. Ben bu attığım Rog Olanı itopyada olduğu için hemen değiştirme şansım var. alırsam pişman olur muyum? Ses konusunda Sıkıntı yaşatır mı? Bildiğim düzgün siteler olmadığı için sana soruyorum bakarsın diyerek.
Biraz Araştırdım'da beyaz modelinde özel kumaş beyaz kablolar var ve dediğinin 750W sini almaya karar verdim. Ses sorunu felan yaşamam demi çünkü genelde Psu da corsair'den uzak dur gibi şeyler söylediler. Birde erken cvp verirsen ona göre iadeye gideceğim.