Asus ROG Strix B360-G İlk Görüş

Ufak minik güzel duruyor yer sıkıntısı olana. Tek fanlı ekran kartı modellerle hoş olur. Ama pahalı gibi sanki

Yok ekran kartı olmayacak sistemde. Zaten şu an kullandığı laptoptan bıktı. Boşta 75 derece. Ona özel bir sistem dizeceğim. UHD 630 yeterli sanıyorum zaten oyun yok, sadece film izliyor arada. Bose ses sistemi var, şu an ki laptoptan aldığı sesi duysan, bir de bu anakartın ses kodeği ile S/PDIF çıkışına bağladık mı... Dolar da inseydi iyidi biraz.

Qp bilişim ile konuştuğumda bana bu kartın hafta içinde elimizde olmasını tahmin ediyoruz diye cevap vermişlerdi.

Şimdilik ITX 8. nesil H310 yongalı anakart en ucuz bu var. Daha sonra B360 yongalı bu var.
Uzun süre kullanılacağı için B360-I ROG alabiliriz. Nanoya gelmiş. Ayrıca optik ses çıkışı lazım, yoksa çoktan alınmıştı bu.
Qp bilişim ile konuştuğumda bana bu kartın hafta içinde elimizde olmasını tahmin ediyoruz diye cevap vermişlerdi.

Bana da aynısını söylediler.

Uzun süre kullanılacağı için B360-I ROG alabiliriz. Nanoya gelmiş. Ayrıca optik ses çıkışı lazım, yoksa çoktan alınmıştı bu.
Merakımdan soruyorum AMD tarafında Asrock AB350-ITX anakartla Ryzen 2400G tarzı bir şey düşündünüz mü hiç? Hani madem oyun oynamayacak vs. beklemeye gerek var mıydı yani? Dediğim kartta da optik ses çıkışı olması gerek yanılmıyorsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…