yonga setinin altında bir not düşmüşler direk indirip kursam bir sorunla karşılaşırmıyım?@Mehmet Çağrı Çetinkaya
Google > AMD B450 chipset driver > AMD'nin sitesi "B450 previous drivers" falan diye yazar.
Yanlış birşey yapmayalım yeni format attım bir daha formata girmek istemiyorum bilgisayarın toparlanması herşey indirdim cart curt kuruldu derken 1 gündür gidiyor.Vallahi nasıl kaldırılacağını bilmiyorum bir şey olmaz herhalde.
AMD 'nin sitesinden b450 chipset driveri yükledim şuan bir problem yok.BİOS update yapacağım sıradaki işlem bu , video izleyip öğrenip yaparım sanırım bios updateyi.Şu konuyu buldum muhtemelen bir şey olmaz.Çözüldü: AMD Chipset sürücüsü nasıl kaldırılır?
Merhabalar. Yeni chipset sürücüsü çıkmış ve yüklemek istiyorum, fakat yükleyince eski sürüm kalkmıyor sistemden. Son sürümü temiz şekilde kuran bir arkadaşta "Ryzen High Performance" güç planı gelmiş fakat ben yükleyince gelmedi. Ayrıca aygıt yöneticisinde bulunan tarihler de saçma, çoğundan 2...www.technopat.net
AMD'nin sitesiyle asusun siteleri farklı ikisinde yonga seti download ibaresi var.İkisinide yapmam gerekiyormu?Şu konuyu buldum muhtemelen bir şey olmaz.Çözüldü: AMD Chipset sürücüsü nasıl kaldırılır?
Merhabalar. Yeni chipset sürücüsü çıkmış ve yüklemek istiyorum, fakat yükleyince eski sürüm kalkmıyor sistemden. Son sürümü temiz şekilde kuran bir arkadaşta "Ryzen High Performance" güç planı gelmiş fakat ben yükleyince gelmedi. Ayrıca aygıt yöneticisinde bulunan tarihler de saçma, çoğundan 2...www.technopat.net
Ozaman amd nin sitesinden indirip kurduğum programı sileyip asusun sitesindenmi kurayim dahamı sağlıklı?Sadece ASUS'un sitesiniden yapın. Telefondan izleyerek yapın sıkıntı yaşamayın sonra.
AMD'nin kendi sitesinden anakartımın modelini göre olan chipset driverini yükledim.Asus'un sitesindeki yüklememe gerek varmıdır?AMD'den indirdiyseniz kurun bir şey olmaz. Ama doğru seçtiğinizden emin olun başka anakartın chipsetini indirmeyin yanlışlıkla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.