ASUS ROG STRIX B450-F Gaming II BIOS güncelleme

Gerek yok. İkisi de aynı zaten.
Ozaman tek bir işimiz kaldı bios update , onuda şimdi boş bir flash diske atıp kendim yapacağım sonucu sizinle paylaşırım.
Gerek yok. İkisi de aynı zaten.
AMD'nin sitesiyle ASUS'un sitesindeki chipset driverleri farklı imiş .Herhangi bir sorun teşkil edermi yoksa amdninkini kaldırıp asusun orjinal sitesindenmi yüklüyeyim hangisi mantıklı olur?

Son düzenleme:
ASUS'un sitesinden indirip kurun o halde. Yüklediğiniz sürücüyü kaldırmak istersenizde Denetim masası>program kaldır da AMD chipseti kaldırın öyle kurun.

ASUS'un sitesinden indirip kurun o halde. Yüklediğiniz sürücüyü kaldırmak istersenizde Denetim masası>program kaldır da AMD chipseti kaldırın öyle kurun.
Tamamdır teşekkür ederim.
Chipset harici diğer yazılımlarıda yüklememe gerek varmıdır.Ses , vga ,LAN gibi uygulamalar mevcut indirmeme gerek varmıdır Aygıt yöneticisinde herhangi bir ünlem işareti bulunmuyor.

Audio sürücüsünüde indirebilirsin Realtek programını güncelliyor bayada güzel oluyor.
İlginiz için teşekkür ederim.
Audio sürücüsünüde indirebilirsin Realtek programını güncelliyor bayada güzel oluyor.
Audio sürücüsünü indirdim bunlardan hangisi ile kurulum yapılıyor 3-4 tane setup dosyası varda.

Dosya Ekleri

• resim_2022-02-14_100021.png
    resim_2022-02-14_100021.png
    149,9 KB · Görüntüleme: 23

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı