ibrahim.kaya Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 ASUS ROG STRIX B450-F GAMING anakartıma ARGB bağlamak istiyorum fakat sadece JRGB portu var. Nasıl bağlarım? Dönüştürücü mü almam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING anakartıma ARGB bağlamak istiyorum fakat sadece JRGB portu var. Nasıl bağlarım? Dönüştürücü mü almam gerek?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 3 Haziran 2021 #2 Dönüştürücüler ARGB özelliğini kaybettiriyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #3 Bazı dönüştürücüler var fakat her zaman uyumlu olmayabilir. Böyle bir cihaz var. Artı 0 Eksi
KS KS ibrahim.kaya Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #4 InternetciMen dedi: Dönüştürücüler ARGB özelliğini kaybettiriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek? Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Dönüştürücüler ARGB özelliğini kaybettiriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 3 Haziran 2021 #5 ibrahim.kaya dedi: Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... @Yener K. hocamın attığına bakabilirsiniz. Fakat her zaman uyumlu olmayabilir. Artı 0 Eksi
ibrahim.kaya dedi: Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... @Yener K. hocamın attığına bakabilirsiniz. Fakat her zaman uyumlu olmayabilir.
KS KS ibrahim.kaya Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #6 InternetciMen dedi: @Yener K. hocamın attığına bakabilirsiniz. Fakat her zaman uyumlu olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Baktım fakat RGB'yi kontrol etmek için o kadar para vermek sacma olur diye düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum :/ Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: @Yener K. hocamın attığına bakabilirsiniz. Fakat her zaman uyumlu olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Baktım fakat RGB'yi kontrol etmek için o kadar para vermek sacma olur diye düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum :/
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 3 Haziran 2021 #7 ibrahim.kaya dedi: Baktım fakat RGB'yi kontrol etmek için o kadar para vermek sacma olur diye düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum :/ Genişletmek için tıkla... Hocam, port olmayınca yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
ibrahim.kaya dedi: Baktım fakat RGB'yi kontrol etmek için o kadar para vermek sacma olur diye düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum :/ Genişletmek için tıkla... Hocam, port olmayınca yapacak bir şey yok.
KS KS ibrahim.kaya Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #8 InternetciMen dedi: Hocam, port olmayınca yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Artık mecbur normal reset tuşuna bağlayacağım galiba. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Hocam, port olmayınca yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Artık mecbur normal reset tuşuna bağlayacağım galiba.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #9 Bence de gerek yok. Artı 0 Eksi
KS KS ibrahim.kaya Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #10 Yener K. dedi: Bence de gerek yok. Genişletmek için tıkla... Keşke ARGB kasa almasaydım dedim olaya bak InternetciMen dedi: Dönüştürücüler ARGB özelliğini kaybettiriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ARGB özelliğini kaybetse fakat Aura Sync üzerinden kontrol edebilir miyim eğer öyleyse normal RGB kullanırım link varsa atar mısın? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Bence de gerek yok. Genişletmek için tıkla... Keşke ARGB kasa almasaydım dedim olaya bak InternetciMen dedi: Dönüştürücüler ARGB özelliğini kaybettiriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ARGB özelliğini kaybetse fakat Aura Sync üzerinden kontrol edebilir miyim eğer öyleyse normal RGB kullanırım link varsa atar mısın?