ASUS ROG STRIX B550 xe anakart Q kod hataları

EmreCPR

Hectopat
Dostlar selam:

Dostlar, ben sistemi yeni topladım. Yaklaşık 2 hafta oluyor, anakart Q kod yerin de bu şekilde yazı yazıyor. Bunlar ne hatası ya da hata kodu mu acaba?

Bazen resimdeki gibi aa yazıypr ya da 40 yazıyor ne anlama geliyor bunlar.

Dosya Ekleri

• IMG20210314143440.jpg
    IMG20210314143440.jpg
    128,2 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selam:

Dostlar, ben sistemi yeni topladım. Yaklaşık 2 hafta oluyor, anakart Q kod yerin de bu şekilde yazı yazıyor. Bunlar ne hatası ya da hata kodu mu acaba?

Bazen resimdeki gibi aa yazıypr ya da 40 yazıyor ne anlama geliyor bunlar.

Aynı anakart bende de var. Bende de öyle bir AA bir 40 yazıyor. 40 yazdığında sistem uykudan uyanmış yani kapatmadan önceki uygulamalar falan açıksa PC çalışınca yine aynı kaldığı yerden başlıyor büyük ihtimal istersen test edebilirsin. AA da normal açılış.

Aynı anakart bende de var. Bende de öyle bir AA bir 40 yazıyor. 40 yazdığında sistem uykudan uyanmış yani kapatmadan önceki uygulamalar falan açıksa PC çalışınca yine aynı kaldığı yerden başlıyor büyük ihtimal istersen test edebilirsin. AA da normal açılış.
sistemi baştan başlatmama rağmen 40 yazıyor onu anlamadım pc çok güzel çalışıyor valla bi sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı