i7-11700K için bir anakart ariyordum, bu anakartı buldum. Özellikleri iyi gibi, ayrıca Wi-Fi destekliyor. Sizce bu anakart alınır mı? Biraz saçma olacak ama ben Wi-Fi ile kullanmam sanırım, kablo ile internet bağlayabilirim bu anakarta değil mi?
Hocam ben OC ile fazla ilgilenen biri değilim i7 11700F almak istiyorum fakat GHz değerinin düşük olması korkutuyor beni sizce GHz değerinin düşük olması aşırı bir performans farkı yaratır mı? Genel olarak oyun için kullanmayı düşünüyorum.
O.C. yapmayacaksanız 11700F ile 11700K arasında çok farklar yok. 11700F alın geçin derim ama yanına kesinlikle Z590 anakart öneririm bu bütçede. Tabi K işlemci almayacağınız için anakartı da bu kadar zorlamaya gerek yok.
O.C. Yapmayacaksanız 11700F ile 11700k arasında çok farklar yok. 11700F alın geçin derim ama yanına kesinlikle Z590 anakart öneririm bu bütçede. Tabii k işlemci almayacağınız için anakartı da bu kadar zorlamaya gerek yok.
Teşekkürler hocam. Başınızı biraz şişirdim galiba kusura bakmayın. Son bir soru daha sormak istiyorum izninizle. Bu anakartı alırsam(O.C. Yapmayacağım) extra bir ayar yapma gereği veya ısınma sorunu ile karşılaşmam değil mi?
Teşekkürler hocam. Başınızı biraz şişirdim galiba kusura bakmayın. Son bir soru daha sormak istiyorum izninizle. Bu anakartı alırsam(O.C. Yapmayacağım) extra bir ayar yapma gereği veya ısınma sorunu ile karşılaşmam değil mi?