Çözüldü ASUS ROG STRIX B650E-E BIOS'a sadece anakarttaki DisplayPort ile giriliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

strangewings

Hectopat
RAM
Kingston Fury 6000 MHz Expo
Ekran kartı
Msi Ventus RTX 4070ti
Anakart
Asus Rog Strix B650E-E
İşlemci
Amd ryzen 7700x
Merhaba. BIOS ekranına sadece anakartın DisplayPort çıkışından görüntü alarak ile girebiliyorum. Daha önce RTX 3070 ekran kartımla BIOS'ta görüntü alamıyordum. Şimdi RTX4070 Ti aldım. Yine görüntü yok. Bütün BIOS güncellemelerini her seferinde yaptım. Her donanımı sürekli güncelliyorum.
Normal kullanımda, oyunlarda vs. hiçbir sorun yaşamıyorum. Sistemim inanılmaz stabil.
BIOS ekranına anakart DisplayPort ile girdikten sonra kabloyu çıkarıp ekran kartı çıkışına bağladığımda yine olmuyor.
Yani Windows kilit ekranı gelene kadar ekran kartım tamamen devre dışı.

Sorunu nasıl çözebiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fast boot kapattığım zaman da görüntü gelmiyor. Sanırım kimse sebebini bilmiyor.

Sorunu çözdüm. Monitör ve display port kablosu değişince sorun çözüldü. Artık kablodan mıdır monitörden midir bilemicem.
Fast boot kapattığım zaman da görüntü gelmiyor. Sanırım kimse sebebini bilmiyor.

Sorunu çözdüm. Monitör ve display port kablosu değişince sorun çözüldü. Artık kablodan mıdır monitörden midir bilemicem.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı