ASUS ROG STRIX bakımı nasıl yapılmalı?

Bilgisayarcıya gideceğim hocam ya pek el işçiliğim yok 2200 TL fiyat verdiler makul mu tüm temizliğe ve değişime. Ayrıca düz macunda MX4 kullanıyorlarmış sıvı metali sormadım.

O paraya sıvı metal yaptırırsın hem de malzeme ücreti ödemeden, sıradan macun bakımları 500-1000 civarına yapılıyorken Farklı bir hizmet vermeden 3 katı para isteniyorsa bu resmen soygun…

100K YT takipçisi olan adamın fiyat listesi

74453A8B-057A-44FD-B363-745972CC1388.jpeg

O paraya sıvı metal yaptırırsın hem de malzeme ücreti ödemeden, sıradan macun bakımları 500-1000 civarına yapılıyorken farklı bir hizmet vermeden 3 katı para isteniyorsa bu resmen soygun…

100k YT takipçisi olan adamın fiyat listesi.

Eki Görüntüle 2580716

Yok sıvı metal olacak zaten CPU'ya ama GPU da düz macun var bende ona MX4.

O paraya sıvı metal yaptırırsın hem de malzeme ücreti ödemeden, sıradan macun bakımları 500-1000 civarına yapılıyorken farklı bir hizmet vermeden 3 katı para isteniyorsa bu resmen soygun…

100k YT takipçisi olan adamın fiyat listesi.

Eki Görüntüle 2580716

Yapıldı hocam sıcaklıklar iyi şu an.

Son düzenleme:
Yok sıvı metal olacak zaten CPU'ya ama GPU da düz macun var bende ona MX4.

Yapıldı hocam sıcaklıklar iyi şu an.

Yine de tatmin etmezse şunlardan biri sorunu kökten çözer.

AliExpress'te az önce şunu buldum: 575,35TL | Llano V12 V10 Turbo Fan RGB dizüstü soğutucusu Toz Filtresi Bellek Pedi 12 V/3A 36 W DC Güç Adaptörü Güç Kaynağı Aksesuarı

Bunlar eski konsept hiçbiri işe yaramaz size attığım soğutucular da yeni sistem var… Cihazın alt kısmı padlerle kapatılıp sürekli içerisine soğuk hava üfleniyor bu saye de cihazın kendi fanı gelen taze havayla sürekli bakır soğutucuları besleyip işlemci çiplerine extra serinlik sağlıyor.

Bunlar eski konsept hiçbiri işe yaramaz size attığım soğutucular da yeni sistem var… cihazın alt kısmı padlerle kapatılıp sürekli içerisine soğuk hava üfleniyor bu saye de cihazın kendi fanı gelen taze havayla sürekli bakır soğutucuları besleyip işlemci çiplerine extra serinlik sağlıyor.

Hangisini önerirsiniz.

Hangisini önerirsiniz.

Llano V12 vergiler dahil 450 TL civarı bir şeydi ama zam gelmiş şansına… Bilemiyorum istersen bir araştır çok konu var, Reddit'te de bakabilirsin.
Not: Llano da padler kare şeklinde her yeri kaplıyor ama diğer modellerde bazı açık kalan kısımlar var o tarz ufak ayrıntılara dikkat etmek gerekebilir.

Son düzenleme:
Hocam merhaba, bakımı nerede yaptırdınız? Ben İstanbul'da yaşıyorum G733qs model laptopum var, şu ana kadar serviste bakım yaptırdım fakat garantisi bitti. 1 sene olacak servise vereli, şu an sıcaklıklar normal. Sıcaklıklar artınca tekrar servise verir miyim bilmiyorum. SMS yorumları malum garanti dışı sıkıntı yaşar mıyım bilemiyorum. İyi bir bakım yapan bir yer varsa orayı deneyebilirim daha sonrası için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı