SaresPrice
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, linkini belirttiğim ürünü satın aldım. Yeni ve kaliteli bir klavye istiyorum. Hem teknolojik hem de sahip olduğu özellikler gereği dolu bir klavye istiyordum. ASUS'un flare II ürününü sipariş ettim ama Click sesi çıkartmayan switchlere sahip olduğu için hala pişman olur muyum diye düşünüyorum. Geldikten sonra iade etmek ile uğraşmak istemediğim için sormak istedim. Duruma göre iptal edeceğim. Piyasadaki blue switch klavyeler genelde bu seviyede dolu ve iyi olmuyor. Hem güzel bir bilek desteği olmasını, hem numepad dahil %100 klavye olmasını hem de büyük entera sahip olmasını istiyorum. Dolayısıyla hem yeni model olan hem de tactical/clicky blue switchleri olan bir model de bulamadım. Bulduysam da beni memnun etmedi. Sizce Click sesi olmayan red switchlere alışabilecek miyim? Ses testlerine baktığımda tuş sesi olsa da hiç Click sesi yok tamamen 0. Sizce alışır mıyım? Yoksa önerdiğiniz başka bir model var mı?
Klavye: Asus ROG Strix Flare II Animate ROG NX Red Switch RGB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Klavye: Asus ROG Strix Flare II Animate ROG NX Red Switch RGB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Son düzenleyen: Moderatör: