Yumruk derecesinde değilse hayır.Merhaba hızlı biraz bastım sıkıntı olur mu zarar veya ömrünü etkiler mi?
Klavyem ASUS ROG STRIX Flare mekanik klavye.
5000 mi! Bence biraz daha dikkat edilmeli5000 liralık sanırım bu klavye yanlış hatırlamıyorsam. Ana olayı basılmak olan bir şeye yumruk atmadığınız sürece bir şey olmaz herhalde.
5000 mi! Bence biraz daha dikkat edilmeli. 1000 liralık klavyemi ayda bir temizliyorum. @dinos iyi bakın ona. Klavyenize selam.
Yumruk derecesinde sert değilse olmamalı, bu kadar abartmanıza gerek yok.5000 bin değil hocam fakat bir zarar olur mu a.@Eternal777 @ableben
Yumruk derecesinde sert değilse olmamalı, bu kadar abartmanıza gerek yok.
500000 değil hocam fakar bir zarar olur mu acayip korkuyorum çalışıyor ama. @Eternal777 @ableben
Sıkıntı olmaz. İzmir depreminde klavyemin üstüne monitör, monitörün üstünde dolabın üstündeki kutular düşmüştü. Hala çalışıyor.Yumruk derecesinde değil biraz hızlı bastım o kadar ama durmada hızlı hızlı basmadim bir kere hızlı bastım sonra daha yapmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.