ASUS ROG STRIX G15 513rm BIOS'ta 70 derece CPU

Doğanan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yeni aldığım kutusunu da yeni açtığım ASUS ROG STRIX G15 513rm cihazımı açtığımda BIOS'ta CPU derecesinin 70'lerde gezdigini gordum. Şarjda olduğu icindir deyip görmezden geldim sonra biraz araştırdım ve şarjadan çıkardığım halde hala 68 75 derece civarlarında gezindiğini görüp iade etmek için Windows kurmaktan vazgeçtim. Cihazi kullanan var mi sizce bu sıcaklık normal mi veya cihazı kurmadığım için mi böyle?

Masaüstünde karşılaşmadım ama yeni aldığım laptopta BIOS ekranında fanlar çok fazla dönmeye başlıyordu. Dereceyi bilmiyorum gözükmüyordu. Sadece BIOS'tan anlayamazsın onu o yüzden kur Windows'u. İade her türlü edebilirsin zaten.

Masaüstünde karşılaşmadım ama yeni aldığım laptopta BIOS ekranında fanlar çok fazla dönmeye başlıyordu. Dereceyi bilmiyorum gözükmüyordu. Sadece BIOS'tan anlayamazsın onu o yüzden kur Windows'u. İade her türlü edebilirsin zaten.

Bazı Trendyol yorumlarinda Windows kuruldugu icin iade kabul edilmedigini duydum o yuzden musteri hizmetlerini sabah arayip bilgi alacagim ona göre kurulum yaparim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı