ASUS ROG STRIX G15 alınır mı?

Bütçe
25-30K
Alınır G531GT modelini geçen gün 2. el olarak aldım, gayet hafif, şık ve silent Mod'da cidden sessiz 3 boş RAM slotu var. Bi'de rica etsem bir coilwhine ses örneği atar mısınız bende de var mı diye görmek istiyorum ve bu durum garantide çözülebilir mi? Ekleme yapıyorum alt taraftan hava aldığı için yükseltici almanı tavsiye ederim benim gibi tozlu bir ortamda kullanıyorsan 2 aya halıyla kaplanır anakart çok toz çekiyor.
 
Alınır G531GT modelini geçen gün 2. el olarak aldım, gayet hafif, şık ve silent Mod'da cidden sessiz 3 boş RAM slotu var. Bi'de rica etsem bir coilwhine ses örneği atar mısınız bende de var mı diye görmek istiyorum ve bu durum garantide çözülebilir mi?
Servis coil whine sorunuyla ilgilenmiyor normal kabul ediyorlar zaten isteselerde engelleyemezler.
 
i7 DDR5 destekliyor değil mi 27'ye Acer alıp RAM'ları 2x16 DDR 5 yapsam nasıl olur?

Maalesef. bunu bende arastirmistim böyle bir şey yapamıyorsun. DDR4 ve DDR5 modelleri var. DDR4 modelini alırsan DDR5 ekleyemiyorsun.
 
i7 DDR5 destekliyor değil mi 27'ye Acer alıp RAM'ları 2x16 DDR 5 yapsam nasıl olur?
Oyunlar da ddr5 olmasının pek bir önemi yok. Zaten daha tam oturmamış bir teknoloji. CL40 olmasından anlayabilirsiniz. Hangisi uyguna geliyorsa onu alın. Şahsi tavsiyem lenovo legion serisidir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı