ASUS ROG STRIX G15 boşta fanlar çalıştırılabilir mi?

espN

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam,

Geçtiğimiz hafta ASUS ROG STRIX G15 laptop satın aldım. 6800H-RTX 3060 modeli. Laptopun performansı konusunda memnunum. Sıcaklıklar da yüksek seviyelere çıkmıyor. Fakat şöyle bir durum var. Laptopu normal açıp Windows modunda şarja takılı değilken internette gezinmek için kullandığımda 45-50 derecelerde çok serin çalışıyor. Ama oyun oynadıktan sonra, oyunu kapatıp normal Windows'ta takılma moduna geçtiğimde sıcaklık değerleri 58-63 arasında kalıyor. Fanlar çalışmıyor. MSI Afterburner'la denedim çalıştıramadım fanları. En azından 2-3 dk fanları çalıştırıp sıcaklığı düşürüp fanları kapatmak istiyorum. Var mıdır bunun bir yolu?

Manual modda istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz fanları.

Manual mod dediğiniz elle yazan kısım sanırım. O kısımda CPU fan gücü vs. ayarlatıyor aynı zamanda da fan. Ayarı onaylarken hız aşırmadan dolayı oluşabilecek bir sorunda ASUS sorumluluk kabul etmez diyor. Sağlıklı mıdır bu durum?

Manual mod dediğiniz elle yazan kısım sanırım. O kısımda CPU fan gücü vs. ayarlatıyor aynı zamanda da fan. Ayarı onaylarken hız aşırmadan dolayı oluşabilecek bir sorunda ASUS sorumluluk kabul etmez diyor. Sağlıklı mıdır bu durum?

Herhangi bir sorun olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı