Laptopum ASUS ROG STRIX'tir yani bunu kullaniyorum. https://www.bestbuy.ca/en-ca/produc...750h-1tb-ssd-16gb-ram-gtx-1650-ti-en/14954088
Sorum ise oyun oynarken laptopum fanlari Turbo modda olmasina ragmen dehset bir sekilde isiniyor ve elimi o bolgeye 10-15 saniye falan koydugumda ciddi anlamda yakiyor. Sizce bu normal midir? Anakartin yanma ihtimali veya sisteme zarar verme ihtimali var midir bu durumun? Ne yapmaliyim? Tesekkurler.
Ama oyun oynamadigim ve internette falan takildigimda isisi gayet normal oluyor, yani bu durum sadece oyun oynarken var.
Sistemin kendi sigortası var. Kendini tehlikeye atacak bir sıcaklığa gelirse sistem kendini kapatır. MSI Afterburner üzerinden işlemci ve ekran kartının yük sırasında kaç derecelere kadar çıktığını söyleyebilir misin?
Sistemin kendi sigortası var. Kendini tehlikeye atacak bir sıcaklığa gelirse sistem kendini kapatır. MSI Afterburner üzerinden işlemci ve ekran kartının yük sırasında kaç derecelere kadar çıktığını söyleyebilir misin?
ben de g15 kullanıyorum bilgisayarı çok zorlarsam zar zor 80 derecelere ulaşıyorum bence siz macununuzu yenileyi ve bir önerim daha var fazla ısınıyor diye turbo moduna almayın tam tersine işlemci frekansını daha da arttırıp daha çok ısıtıyorsunuz
böyle sorunlar yaşadığınızda performans modunda kalsın kendisi zaten 5600RPM ile fanları döndürücektir ısındığında
(80 derece bir laptop için normaldir 90 üstünden şüphe duyabilirsiniz