ASUS ROG STRIX G15 laptopa OC yapılırsa performans artar mı?

Ahmet_Okur

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım, ASUS ROG STRIX G15 4.nesil Ryzen 7 4800H-RTX3050 4 GB 16 GB RAM 512 GB SSD bu laptopu kullanmaktayım ve hiçbir oyunda istediğim performansı alamıyorum Afterburner kullanarak OC yapmam gözle görülür bir performans artışı sağlar mı bir de bilgisayarın garantisini bozar mı?

Garanti Karta zarar gelmediği sürece bozmaz.

Bence OC tehlikeli birşey diyelimki yaptın yine 10fps falan artar laploplarda genel olarak ısınma problemi oluyor bi termal macun yenile birde fanlarını temizle emin ol eğer içi kirlenmişse daha çok verim alırsın.

garanti karta zarar gelmediği sürece bozmaz.

Bence OC tehlikeli bir şey diyelim ki yaptın yine 10FPS falan artar laploplarda genel olarak ısınma problemi oluyor bir termal macun yenile bir de fanlarını temizle emin ol eğer içi kirlenmişse daha çok verim alırsın.h

garanti karta zarar gelmediği sürece bozmaz.

Bence OC tehlikeli bir şey diyelim ki yaptın yine 10FPS falan artar laploplarda genel olarak ısınma problemi oluyor bir termal macun yenile bir de fanlarını temizle emin ol eğer içi kirlenmişse daha çok verim alırsın.

Hocam bilgisayarın aktif garantisi devam ettiği için içini açamıyorum maalesef.

Hocam bilgisayarın aktif garantisi devam ettiği için içini açamıyorum maalesef.

Bu technopat konusunda ssd ve ram yükseltmesi yapmak bile garantiyi devre dışı bırakmıyor yazılmış.
Ekstra olarak internettede "Asus Türkiye'ye göre cihazı SSD, Ram yükseltmesi gibi işlemler için açmak garantiye zarar vermiyor. " yazıyor.
Yani pcnin içini açmak garantiyi bozmayabilir yinede bi asus türkiyeye arayıp sorabilirsin sonucunda fanını temizlemeden hiçbir cihaz performans vermez kendini sınırlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı