Bugün ASUS ROG STRIX G16 4060 modelini sipariş verdim elime geçince yapmam gerekenlere söyleyebilir misiniz? İşlemcinin yeni olmasından mütevellit VMD ayarında herkes problem yaşamış uygun sürücü mevcut mudur?
Hocam ses driverını nereden indiriyorsunuz?
Bir de başka hangi driverları kurmamız gerekiyor?
Buradan indirene kadar yoktu bende de my asusda da var ses driver güncellemesi onuda isterseniz indirin yeniden başlatın gelmesi lazım.Hocam bende buradan indirdim lâkin ses hâlâ yok bir de performans silent modları arasında geçiş yapamıyorum.
Buradan indirene kadar yoktu bende de my ASUS'da da var ses driver güncellemesi onu da isterseniz indirin yeniden başlatın gelmesi lazım.
asus sitesinden audio driver olan yerde show all'a bas. altında baska driverlarda var. onları da kurarsan speakerlardan ses gelmeye baslayacak. ben de 1 saat ugrastım o şekilde çözüldüHocam bende buradan indirdim lâkin ses hâlâ yok bir de performans silent modları arasında geçiş yapamıyorum.
Cinebench yapıyorum şu an bitsin atarım.WinRAR Benchmark değeri ne çıkıyor? Pc yanımda değil arkadaş soruyor.
Sağlam Lisans üzerinden alabilirsin ben oradan aldımW11 keyi nereden aldınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.