Bugün ASUS ROG STRIX G16 4060 modelini sipariş verdim elime geçince yapmam gerekenlere söyleyebilir misiniz? İşlemcinin yeni olmasından mütevellit VMD ayarında herkes problem yaşamış uygun sürücü mevcut mudur?
Pahalı ordaki yav 150 lira pro oem diğeri 40 liraydı sanırım dursun baklım şimdilikSağlam Lisans üzerinden alabilirsin ben oradan aldım
Pazarama üzerinden 20 tl ye 11 pro lisans aldım. Firma da hepsilisans dı. Sorun olmadı. Yalnız bayram nedeniyle belki biraz bekleme olabilir.Pahalı ordaki yav 150 lira pro oem diğeri 40 liraydı sanırım dursun baklım şimdilik
Bilgisayar gayet performanslı benim bilgisayarda ölü piksel coil whine çıkmadı sadece ışık sızması mevcut lakin diğer arkadaşların belirttiği sıkıntılar genel bu cihazlarda bi cızırtı olduğu ve bazı oyunlarda stuttering olduğu.Hocam nasıl memnun musun cihazdan.
Ben jetlisanstan aldım 60₺ sanırım almasam da olurmuş yani yazıdan başka bir eksikliği yok.Pazarama üzerinden 20 tl ye 11 pro lisans aldım. Firma da hepsilisans dı. Sorun olmadı. Yalnız bayram nedeniyle belki biraz bekleme olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.