Çözüldü ASUS ROG STRIX G16 4060 ile ne yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

churossa

Femtopat
Daha fazla  
Bugün ASUS ROG STRIX G16 4060 modelini sipariş verdim elime geçince yapmam gerekenlere söyleyebilir misiniz? İşlemcinin yeni olmasından mütevellit VMD ayarında herkes problem yaşamış uygun sürücü mevcut mudur?

Çözüm
Bugün ASUS ROG STRIX G16 4060 modelini sipariş verdim elime geçince yapmam gerekenlere söyleyebilir misiniz? İşlemcinin yeni olmasından mütevellit VMD ayarında herkes problem yaşamış uygun sürücü mevcut mudur?

W11 format atarken sürücüleri görmüyor. Bunu indirip USB'nin içine atarak o ekranda bunu kurduktan sonra formata devam edebilirsin.(tiki kaldır)
Hocam nasıl memnun musun cihazdan.
Bilgisayar gayet performanslı benim bilgisayarda ölü piksel coil whine çıkmadı sadece ışık sızması mevcut lakin diğer arkadaşların belirttiği sıkıntılar genel bu cihazlarda bi cızırtı olduğu ve bazı oyunlarda stuttering olduğu.
Sıcaklık olarak biraz hızlı yükseliyor ama çok hızlı bir şekilde de soğuyor genel bilgisayarların aynı düzeyde yük altında soğutması sessiz denebilecek seviyede.

Pazarama üzerinden 20 tl ye 11 pro lisans aldım. Firma da hepsilisans dı. Sorun olmadı. Yalnız bayram nedeniyle belki biraz bekleme olabilir.
Ben jetlisanstan aldım 60₺ sanırım almasam da olurmuş yani yazıdan başka bir eksikliği yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı