Çözüldü ASUS ROG STRIX G16 4060 ile ne yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

churossa

Femtopat
Daha fazla  
Bugün ASUS ROG STRIX G16 4060 modelini sipariş verdim elime geçince yapmam gerekenlere söyleyebilir misiniz? İşlemcinin yeni olmasından mütevellit VMD ayarında herkes problem yaşamış uygun sürücü mevcut mudur?

Çözüm
Bugün ASUS ROG STRIX G16 4060 modelini sipariş verdim elime geçince yapmam gerekenlere söyleyebilir misiniz? İşlemcinin yeni olmasından mütevellit VMD ayarında herkes problem yaşamış uygun sürücü mevcut mudur?

W11 format atarken sürücüleri görmüyor. Bunu indirip USB'nin içine atarak o ekranda bunu kurduktan sonra formata devam edebilirsin.(tiki kaldır)

W11 format atarken sürücüleri görmüyor. Bunu indirip USB'nin içine atarak o ekranda bunu kurduktan sonra formata devam edebilirsin.(tiki kaldır)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Klasör olarak mı atayım direkt içindekileri tek bir klasör haline mi getireyim.

BIOS'a girip ayarlardan VMD kapatılıyor. Ben öyle yüklemiştim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS'a girip ayarlardan VMD kapatılıyor. Ben öyle yüklemiştim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu yapmama rağmen işe yaramadı sürücüyü hala görmüyor bahsedilen programıda görmüyor kurmak için

Bunu yapmama rağmen işe yaramadı sürücüyü hala görmüyor bahsedilen programıda görmüyor kurmak için
Hocam başka bir konu altında daha aynı şeyi konuşmuş olduk. Yukarıdaki linkte bulunan klasörü format flash belleğinizin içine klasör olarak atın. Kurulum aşamasında sürücü yükle dedikten sonra tüm alt klasörleri gösterin. Yani sürücü yükle dediğinizde bu klasörü seçip bırakmayın, vmd alt klasörüne kadar gösterin. Ben o şekilde yaptım, oldu.

Vdm kapatınca çözülüyor aynen ben w10 kurmaya çalıştım o yüzden uğraştırdı.

Ulaştı mı sana ? Benim ki daha yolda
Dün sabah verdim bugün öğlen gelmiş en hızlı kargom olabililir kutuyu direkt patpata sarıp yolluyorlar bu arada.

Bios güncelledim mavi ekran alıyorum daha bismillah yav valla

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı