Çözüldü ASUS ROG STRIX G16 614jv N315 mikrofonu çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emrec6

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar; ASUS ROG STRIX G16 614jv N315 kodlu laptopum mevcut. Tüm sürücüler güncel ve tanımlı. Fakat mikrofonu klavyeden de aktif olmasına rağmen bir türlü çalıştıramadım. Steam üstünden CS2 girdiğimde oyun içinde karşı tarafın sesi geliyor, fakat benim sesim iletilmiyor. Ses testi yaptığımda da %0 yazıyor. Tavsiyeniz ve yönlendirmeniz var mı acaba?

Not: Dün akşam farklı sürücüleri kurdum çalıştı fakat PC gece kapayıp, sabah açınca tekrar mikrofon çalışmıyor. Yardım

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Nasıl yok hocam? İmkansız dediğiniz. Sorunu çözdüm; Windows 11 24H2 sürümünde ki Microsoft'tan kaynaklı hatalardan dolayı çalışmıyormuş. Format atıp; 23H2 sürümünü yükledim ve mikrofon sorunsuz şekilde çalışmaya başladı. Kısacası sorunum çözüldü
Geç oldu biraz ama cihazda mikrofon yok

Nasıl yok hocam? İmkansız dediğiniz. Sorunu çözdüm; Windows 11 24H2 sürümünde ki Microsoft'tan kaynaklı hatalardan dolayı çalışmıyormuş. Format atıp; 23H2 sürümünü yükledim ve mikrofon sorunsuz şekilde çalışmaya başladı. Kısacası sorunum çözüldü

Çözüm
bende de çalışmamıştı ben de yapayım o zaman Asus'a boşuna sövmüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…