ASUS ROG STRIX G16 G614JU-N3194 alınır mı?

Swosln

Decapat
Daha fazla  
Kız arkadaşıma bu laptopu almaya karar verdim uzun araştırmalarım sonucu soğutucusu ve malzeme kalitesi en iyi olan laptoplardan biri buymuş. Bütcemiz de 40 hadi zorlarsan 46 falan. Öyle çok RDR ya da Cyberpunk gibi oyunlar oynamacak daha çok MC ya da PZ veya korku oyunları iste. Tek isteğimiz kaliteli olsun ve ısınmasın sizce bu paraya sogutucusu guzel olan ve kaliteli olan ama ekran kartı biraz daha iyi olan bir laptop bulabilir miyiz? 2. sorumsa bu laptopta kronik herhangi bir sorun var mı alırsak sıkıntı yaşar mıyız? yardımlarınızı bekliyorum kız arakadasıma rezil olmak istemem. Teşekkürler.

Ürün linki: https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.77.8

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata 4050'li model almak para israfı olur.

Bu fiyata 4050'li model almak para israfı olur.

Bayağı bir araştırdık yaklasık bir saattir durmadan. Kesinlikle daha performanslı fakat govde malzemesi olarak gerek kullanıcı yorumlarıyla pek de uzun vaadede kullanabileceğin bir laptop olmadığına karar verdim sogutma sistemi olarak da ASUS'un cok gerisinde yanı daha çok kafam karıstı diyebiliriz eğer ki baska kaliteli bir laptop varsa atmanı cok isterim fiyat konusunda biraz daha esneklik yapmaya çalışırım.

@Swosln yapı kalitesi olarak sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum, soğutma olarak da kısmen STRIX daha iyi denilebilir evet fakat Omen de aşırı kötü değil. Hatta bu bütçe için gayet iyi. Bütçede kalite ve performans olarak tek alternatif.

İlgin ve desteğin için oncelikle çok teşekkür ederim fakat Omen gerçekten içime sinmedi. Öte yandan STRIX'in de bu sistem için gereksiz pahalı oldugu aşikar. Cüzdanın ağzını biraz daha açıp şu laptopu alsam 6 bin falan daha pahalı olacak ama en azından paramın hakkını almak isterim ozellikle bu zor zamanlarda sogutmasıda iyi kasa tasarımı da iyi ve bu sistemle gerçekten fena değil gibi duruyor senin yorumunda merak ediyorum tabii.

İlgin ve desteğin için oncelikle çok teşekkür ederim fakat Omen gerçekten içime sinmedi. Öte yandan STRIX'in de bu sistem için gereksiz pahalı oldugu aşikar. Cüzdanın ağzını biraz daha açıp şu laptopu alsam 6 bin falan daha pahalı olacak ama en azından paramın hakkını almak isterim ozellikle bu zor zamanlarda sogutmasıda iyi kasa tasarımı da iyi ve bu sistemle gerçekten fena değil gibi duruyor senin yorumunda merak ediyorum tabii.

Kesinlikle en mantıklısı olur, kalite ve soğutma olarak iyi bir model fakat attığınız linkte stok yok. Farklı yerden bulduysanız bilemiyorum tabii.

Kesinlikle en mantıklısı olur, kalite ve soğutma olarak iyi bir model fakat attığınız linkte stok yok. Farklı yerden bulduysanız bilemiyorum tabii.

Maalesef stokların yenilenmesini beklemekten başka bir çare yok desteğe mesaj yazdım bekleyeceğiz artık tekrardan her şey için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı