SunseTTime
Picopat
Daha fazla
Gsync oyundan oyuna değişiyor. Dead by daylight, rainbow six siege'de kapatınca biraz daha iyiken battefield1'de açık daha iyi olarak gözlemledim. Vsync hep açık kalabilir fps dalgalanması iyice kasma yaratıyor yoksa. Onun dışında ekstra yapabileceğin pek bir şey yok.@SunseTTime dostum kusura bakma tekrar rahatsız ediyorum günlerdir yabancı forumlarda bakmadığım yer denemediğim bişey kalmadı sen benden daha Tecrübelisin anlaşılan çözümü yok bu stutteringin ama en az şekilde olması için yapmam gereken vsync kapatıp gysnc açıp FPS i nvdia denetim masasından sabitlemek galiba harici yapmam gereken bişey varmı En az ne şekilde stuttering var yazarsan sevinirim.
Var mı bir gelişme?@SunseTTime dostum kusura bakma tekrar rahatsız ediyorum günlerdir yabancı forumlarda bakmadığım yer denemediğim bişey kalmadı sen benden daha Tecrübelisin anlaşılan çözümü yok bu stutteringin ama en az şekilde olması için yapmam gereken vsync kapatıp gysnc açıp FPS i nvdia denetim masasından sabitlemek galiba harici yapmam gereken bişey varmı En az ne şekilde stuttering var yazarsan sevinirim.
Son düzenleme: