ASUS ROG STRIX G16 laptopta takılmalar oluyor

@SunseTTime dostum kusura bakma tekrar rahatsız ediyorum günlerdir yabancı forumlarda bakmadığım yer denemediğim bişey kalmadı sen benden daha Tecrübelisin anlaşılan çözümü yok bu stutteringin ama en az şekilde olması için yapmam gereken vsync kapatıp gysnc açıp FPS i nvdia denetim masasından sabitlemek galiba harici yapmam gereken bişey varmı En az ne şekilde stuttering var yazarsan sevinirim.
Gsync oyundan oyuna değişiyor. Dead by daylight, rainbow six siege'de kapatınca biraz daha iyiken battefield1'de açık daha iyi olarak gözlemledim. Vsync hep açık kalabilir fps dalgalanması iyice kasma yaratıyor yoksa. Onun dışında ekstra yapabileceğin pek bir şey yok.

@SunseTTime dostum kusura bakma tekrar rahatsız ediyorum günlerdir yabancı forumlarda bakmadığım yer denemediğim bişey kalmadı sen benden daha Tecrübelisin anlaşılan çözümü yok bu stutteringin ama en az şekilde olması için yapmam gereken vsync kapatıp gysnc açıp FPS i nvdia denetim masasından sabitlemek galiba harici yapmam gereken bişey varmı En az ne şekilde stuttering var yazarsan sevinirim.
Var mı bir gelişme?

Son düzenleme:
Bu shuttering nasıl oluyor sizde bir video çekip paylaşmanız mümkünmü?

Bu videoları servis kaydı oluşturduğum sırada çekmiştim. Teknik servis çalışanı kasmaları gördüğünü kabul etmişti ve cihazı servise göndermemi istemişti. Ama gel gör ki cihaz servise gittiğinde God of War testi yaptığını ve pc nin yağ gibi aktığını belirtti. Hiçbir değişiklik yapmadan onların kurduğu windows driver ile ben test ettiğimde ise hiçbir fark yine olmamıştı. O yüzden servise güvenim hiç kalmadı.

Her şeyi geçtim 3 aylık bir cihaz 3 kere servise gitmiş ve müşteri sorunların geçmediğini belirtiyor yani ürününüzün arkasında durun da en azından değişim iade gibi bir seçenek sunun yok aldığım cevap ne oldu işte ağır oyunlarda test ediyormuşum da donanımı zorluyormuşum. Zula (!) isimli oyunu indirip test ettim. O bile tekliyor kasıyor. Sözün bittiği yer :)

Son düzenleme:
Gsync oyundan oyuna değişiyor. Dead by daylight, rainbow six siege'de kapatınca biraz daha iyiken battefield1'de açık daha iyi olarak gözlemledim. Vsync hep açık kalabilir fps dalgalanması iyice kasma yaratıyor yoksa. Onun dışında ekstra yapabileceğin pek bir şey yok.

Var mı bir gelişme?
Yok maalesef aynı ben gsync kapattım vsync de hızlı yaptım ara sıra stuttering oluyor yine değişmedi birşey.

Evet evet ciddi bir fark olmuyor her türlü stuttering devam ediyor bende de aynı. İş dönüşü tek keyifim az oyun oynamakti o da kursağımda kaldı ne diyim..
Tüm rog strix lerde var bu durum kimisinde oluyor kimisinde olmuyor şans işi biraz bu durum yurtdışı forumlarına baktım farklı notebook modellerindede var aynı durum g18 de g16 g15 de vsyre vsyre kronik yani

Tüm rog strix lerde var bu durum kimisinde oluyor kimisinde olmuyor şans işi biraz bu durum yurtdışı forumlarına baktım farklı notebook modellerindede var aynı durum g18 de g16 g15 de vsyre vsyre kronik yani
Öyle öyle derya deniz tane konu açılmış forumlar kayniyordu çözüm aradığım dönemlerde..

Geri
Yukarı