ASUS ROG STRIX G16 LED göstergeleri çalışmıyor

Yer
Hatay/Antakya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD
Merhaba cihazım bugün servisten döndü ve LED göstergesi çalışmıyor. Bu göstergelerde 1 tanesi pil ve onun dışında 2 gösterge daha vardı tam olarak ne için olduğunu bilmiyorum. Şu an 3 göstergede çalışmıyor. Cihaza serviste panel değişimi uygulandı. Acaba bu işlem sırasında takılmayan kablo mu var yoksa yazılımsal mı anlamadım? Sorun ne olabilir?

@manqueller hocam siz biliyor musunuz bir açma kapama ayarı olup olmadığnı.

Son düzenleme:
Merhaba cihazım bugün servisten döndü ve LED göstergesi çalışmıyor. Bu göstergelerde 1 tanesi pil ve onun dışında 2 gösterge daha vardı tam olarak ne için olduğunu bilmiyorum. Şu an 3 göstergede çalışmıyor. Cihaza serviste panel değişimi uygulandı. Acaba bu işlem sırasında takılmayan kablo mu var yoksa yazılımsal mı anlamadım? Sorun ne olabilir?

@manqueller hocam siz biliyor musunuz bir açma kapama ayarı olup olmadığnı.
Büyük ihtimal led pinleri takılmamıştır. Mail atarak durumu izah edin, kendiniz yapabilecekseniz eğer şema isteyin.

Büyük ihtimal LED pinleri takılmamıştır. Mail atarak durumu izah edin, kendiniz yapabilecekseniz eğer şema isteyin.

Atayım hocam umarım yapmama izin verirler. Çünkü bir kez daha gönderip 1 haftamı daha çöpe atmak istemiyorum.

ASUS alt kapağını açmana izin veriyor bu tür durumlar için. Yeter ki vidalara vs zarar verme.

Hocam vida demişken aklıma geldi servisten sonra SSD için kasayı açtığımda köşedeki bir vida sökülmüyor bildiğiniz gibi. Ancak söküldü. Bir sorun olur mu?

Hocam vida demişken aklıma geldi servisten sonra SSD için kasayı açtığımda köşedeki bir vida sökülmüyor bildiğiniz gibi. Ancak söküldü. Bir sorun olur mu?
Köşedeki vidalardan biri sökülmeden kapak açılır. Kontrol vidası sanırım o ben sökmekle uğraşmadan kapak kendini atmıştı. Çok zorlama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı