ASUS ROG STRIX G16 RTX 4070 alınır mı?

Bütçe
60.000-70.000
G17 kasaları hariç ısınma problemi yaşayan görmedim.

İki arkadaşımda G16 modelinin 4060 versiyonu var. Birinde sıvı metal macun sorunu vardı işlemci 20 watt çekip Turbo fanda 80-90 dereceydi diğerinde ise sorun yoktu ama benimle aynı koşullara göre 5-10 derece cihaz daha sıcaktı. Gene de diyelim ROG daha iyi soğutmaya sahip olsun 60 bine cidden 250 nit ekran alınır mı? Rakibinde 2K+ 500 nit ekran varken hem de.

İki arkadaşımda G16 modelinin 4060 versiyonu var. Birinde sıvı metal macun sorunu vardı işlemci 20 watt çekip Turbo fanda 80-90 dereceydi diğerinde ise sorun yoktu ama benimle aynı koşullara göre 5-10 derece cihaz daha sıcaktı. Gene de diyelim ROG daha iyi soğutmaya sahip olsun 60 bine cidden 250 nit ekran alınır mı? Rakibinde 2K+ 500 nit ekran varken hem de.
Konu sahibi ekranın önemli olmadığını ek ekran kullanacağını belirtmiş. İçerik, kasa ve soğutma kalitesi olarak bakmak gerekiyor bence.

Konu sahibi ekranın önemli olmadığını ek ekran kullanacağını belirtmiş. İçerik, kasa ve soğutma kalitesi olarak bakmak gerekiyor bence.

Saydığınız konularda da ROG'un geride olduğunu düşünüyorum ama tabii arkadaşın seçimine bağlı ROG seviyorsa ROG alsın.

attığınız linkteki soru cevap kısmında termal macun ile soğutulduğu belirtilmiş hocam? sıvı metal konusunda bir bilgim yok açıkçası, bir kontrol edebilir misiniz?
satıcının bilgisi yok sanırım. sıvı metal macun var cihazda.
1725793342667.png

satıcının bilgisi yok sanırım. sıvı metal macun var cihazda.Eki Görüntüle 2305719
fan sesi iki cihazda da nasıl peki ? okulda kullanacağım için daha sessiz olmasını tercih ederim. birde malzeme kalitesinin önemli olduğunu casper kullandıktan sonra deneyimledim. rog alsam ram yükseltebilirim, o açıdan da bir problem görmüyorum. bilemedim iki cihaz arasında kararsız kaldım ama içten içe bir asus fanlığım var eski bir kullanıcı olarak :))

Fan sesi iki cihazda da nasıl peki? Okulda kullanacağım için daha sessiz olmasını tercih ederim. Bir de malzeme kalitesinin önemli olduğunu Casper kullandıktan sonra deneyimledim. ROG alsam RAM yükseltebilirim, o açıdan da bir problem görmüyorum. Bilemedim iki cihaz arasında kararsız kaldım ama içten içe bir ASUS fanlığım var eski bir kullanıcı olarak :))

İçinizde kalacaksa ROG alın demek isterdim ama bu kadar ezici farklar varken diyemiyorum. Kararı size bırakıyorum :D

fan sesi iki cihazda da nasıl peki ? okulda kullanacağım için daha sessiz olmasını tercih ederim. birde malzeme kalitesinin önemli olduğunu casper kullandıktan sonra deneyimledim. rog alsam ram yükseltebilirim, o açıdan da bir problem görmüyorum. bilemedim iki cihaz arasında kararsız kaldım ama içten içe bir asus fanlığım var eski bir kullanıcı olarak :))
ROG fazlasıyla sessiz ve serin çalışıyor. Yükte kullanmadığınız zaman fan açmıyor zaten. RDR2 Full ayarlarda kış ayında 3600RPM 28-30dB arasında 90FPS civarı aldığımı hatırlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı