ASUS ROG STRIX G16 RTX 4070 alınır mı?

Bütçe
60.000-70.000

Jwesty

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem aşağı yukarı 60-70k arası. Biraz araştırdım kararımı ROG STRIX'ten yana vereceğim. Yine de bunun yerine şunu al vs gibi önerisi olan varsa açığım. Ekran kartı önceliğim. Teşekkürler.

Linkteki laptopu bir seneye yakındır kullanıyorum sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Bütçe biraz daha artıyorsa Predator karşısında şansı yok. https://www.hepsiburada.com/acer-pr...ilir-bilgisayar-nh-qreey-001-p-HBCV00006W8HQO en basiti ekran olarak ROG'u yerden yere vurur bu cihaz.
üniversitede de aktif olarak kullanacağım için soğutması ve ses çıkarmaması benim için önemli. asus bu konularda daha iyi sanırım? zaten oyun oynayacağım zaman monitöre bağlı kullanacağım bu yüzden ekranı pek önemli değil

Üniversitede de aktif olarak kullanacağım için soğutması ve ses çıkarmaması benim için önemli. ASUS bu konularda daha iyi sanırım?

Sanmam. Testlerini bir izleyin ama ROG bu cihazı hiçbir konuda geçemez. İşlemci 1 nesil daha yeni en az yüzde 25 fark var. Ekran desen kıyas yapmaya bile değmez. Soğutma olarak Predator'da metal yaprak fanlar var bendeki cihazdan dolayı ben daha iyi olacağını düşünüyorum. Donanım olarak da Predator 2 katı RAM ile geliyor. Bu arada ROG'un ekran 165 Hz 7 ms 250 nit olması lazım bu bütçede 250 nit bir ekrana para vermem şahsen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı