ASUS ROG STRIX G16 RTX 4070 laptop alınır mı?

Gloom35

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, 80.000 TL ve altında bir laptop almaya karar verdim. ASUS ROG STRIX G16 RTX 4070 12 GB, i7-13650HX, 64 GB RAM ve 2 TB SSD'ye sahip. Bu fiyatlarda RAM'i bu kadar yüksek olup RTX 4070'in 12 GB halini bir arada bulunduran ürün bulamadım. Arcadia bilişim satıcısının da puanı iyi ancak bazı müşteriler iade süreçlerinde sorun yaşamış emin olamadım. Bu laptop hakkında ya da 80k TL'yi geçmeyecek şekilde benzer özelliklerde ürün önerecek varsa açığım.
Teşekkürler.

Asus Rog Strix G16 G614JIA39-N3127A39 i7-13650HX 64 GB 2 TB SSD RTX 4070 16" W10P FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

Merhaba, 80.000 TL ve altında bir laptop almaya karar verdim. ASUS ROG STRIX G16 RTX 4070 12 GB, i7-13650HX, 64 GB RAM ve 2 TB SSD'ye sahip. Bu fiyatlarda RAM'i bu kadar yüksek olup RTX 4070'in 12 GB halini bir arada bulunduran ürün bulamadım. Arcadia bilişim satıcısının da puanı iyi ancak bazı müşteriler iade süreçlerinde sorun yaşamış emin olamadım. Bu laptop hakkında ya da 80k TL'yi geçmeyecek şekilde benzer özelliklerde ürün önerecek varsa açığım.
Teşekkürler.

Asus Rog Strix G16 G614JIA39-N3127A39 i7-13650HX 64 GB 2 TB SSD RTX 4070 16" W10P FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

Bilgisayar ile ilgili her şey burada var bence alınır işlemcinin çekirdeği ve frekansı iyi Turbo'da 4.90 oluyormuş. Ekran kartıda iyi 12 GB yeni nesil kartlardan her oyunu oynatacağını düşünüyorum ancak yazın altına bence laptop soğutucusu almanız lazım bir tane.

Msi vector hakkında çok şikayet aldım paneli için özellikle kimse memnun değil gibi. Üstteki ürünü görmemiştim daha önce ekranı gayet iyiymiş ancak game garaj markası ne kadar kaliteli yapıyor bilgim olmadığı için emin olamadım açıkçası.

Bilgisayar ile ilgili her şey burada var bence alınır işlemcinin çekirdeği ve frekansı iyi Turbo'da 4.90 oluyormuş. Ekran kartıda iyi 12 GB yeni nesil kartlardan her oyunu oynatacağını düşünüyorum ancak yazın altına bence laptop soğutucusu almanız lazım bir tane.
Sanırım yanlış yazılmış, RTX 4070 sadece masaüstü versiyonları için 12 GB olabiliyormuş. Laptoplar için max 8 GB gibi okudum Nvidia sitesinde. Neden yanlış bilgi verilmiş anlamadım. 8 GB Vram üstüne de bu bütçede çıkmam zor gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
MSI Vector hakkında çok şikayet aldım paneli için özellikle kimse memnun değil gibi. Üstteki ürünü görmemiştim daha önce ekranı gayet iyiymiş ancak GameGaraj markası ne kadar kaliteli yapıyor bilgim olmadığı için emin olamadım açıkçası.

Sanırım yanlış yazılmış, RTX 4070 sadece masaüstü versiyonları için 12 GB olabiliyormuş. Laptoplar için Max 8 GB gibi okudum NVIDIA sitesinde. Neden yanlış bilgi verilmiş anlamadım. 8 GB VRAM üstüne de bu bütçede çıkmam zor gibi gözüküyor.

Slayer 4 model MSI Sword kasa kullanıyor. MSI Vector'un o modeli evet 4080 ama paneli kötü.

Geri
Yukarı