ASUS ROG STRIX G16 RTX4080 alınır mı?

Korakesium

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ürünün linkini paylaşıyorum. Fiyatı dolar kuruyla birlikte sürekli değişiyor. Sizce bunu almak mantıklı mı? Başka önerileriniz var mı?
Alınabilir ama biraz kaba gibi. Daha kibar gösteren laptoplara bakabilirsiniz.

Alınmaz, aldıktan sonra çok pişman olursun. Çevremde 60-70 bine gaming laptop alan kim varsa pişmanlıkla satıp masaüstüne geçti. RTX 4080 yazdığına bakma masaüstü versiyonu ile arasında %40 performans farkı var.
Masaüstüne geçiyorlarsa niye laptop almışlar? Laptop taşındığı için alınır sen evinde masaya kur diye değil.

Alınmaz, aldıktan sonra çok pişman olursun. Çevremde 60-70 bine Gaming laptop alan kim varsa pişmanlıkla satıp masaüstüne geçti. RTX 4080 yazdığına bakma masaüstü versiyonu ile arasında %40 performans farkı var.

Bir gün büyüyüp üniversiteye gidince laptopun neden alındığını öğreneceksin evladım.

Üst düzey ekran kartı olan laptopları çok alınası bulmuyorum ama ihtiyaçsa ve bütçe sorun değilse alınmasının bir zararı yoktur, senelerce götürür.

Bir gün büyüyüp üniversiteye gidince laptopun neden alındığını öğreneceksin evladım.
Üniversiteyi bitireli 1 sene oluyor şu an hayaline bile giremeyecek paraları kazanıyorum evladım.

Masaüstüne geçiyorlarsa niye laptop almışlar? Laptop taşındığı için alınır sen evinde masaya kur diye değil.
Hem taşıma hem oyun ihtiyacı için alındı ama yüksek bütçeli laptoplarda dahi performans rezil durumda. Satıp 20-25 bine macbook ve 40 binlik oyun kasası alındı. Laptop almasın diye bir şey demeye getirmiyorum bu kadar pahalı da olsa laptoplarda performans düşük kalıyor neden bu kadar gerginsiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı