ASUS ROG STRIX G16 RTX4080 alınır mı?

Üniversiteyi bitireli 1 sene oluyor şu an hayaline bile giremeyecek paraları kazanıyorum evladım.
Senin kazandığın paradan bize ne dostum? Ayrıca gergin değiliz her laptop isteyene masaüstü diyorsunuz gidin masaüstü kategorisine kardeşim salın burayı. Performans da düşük kalmıyor online oyunlarda 144 HZ karşılanıyor Offline'de 60 FPS yeterli zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans da düşük kalmıyor online oyunlarda 144 HZ karşılanıyor Offline'de 60 FPS yeterli zaten.
Sana yeterlidir, bana yeterlidir, bir başkası 120 FPS'le bile yetinemez. Herkesi kendinizle bir tutmayın. 60 Binlik laptopun performansını 30 binlik kasayla alıyorsun anlatmaya çalışılan şey bu. Yüksek bütçelerde laptop + masaüstü alınabilir. Arkadaş daha sonra ah vah demesin diye uyarıyorum.

Sana yeterlidir, bana yeterlidir, bir başkası 120 FPS'le bile yetinemez. Herkesi kendinizle bir tutmayın. 60 Binlik laptopun performansını 30 binlik kasayla alıyorsun anlatmaya çalışılan şey bu. Arkadaş daha sonra ah vah demesin diye uyarıyorum.
Arkadaş laptop alıyorsa taşıma sebebi vardır zaten. Yoksa masaüstünde konu açmalıdır.

@yumurtaa senin kazandığın para bizim umrumuzda değil laptop önerisi isteyen adama, alma masaüstü al dersen böyle yanıt alırsın.
Okuma anlamında da ciddi sıkıntılarınız var galiba. Hiçbir yerde laptop alma, masaüstü al diye bir şey yazmadım geri dönüp bir daha oku istersen. Bu kadar pahalı laptop alırsan denk masaüstüne baktığında aradaki performans farkını görüp pişman olursun diyorum konuyu farklı yerlere çekmeyin.

Alinabilir.

HP'ye karşı biraz ön yargım var. Ürün güzel gözüküyor ama soğutması falan nasıldır acaba ?

Asus makine güzel. Şahsen HP almazdım, kimseye de tavsiye etmem. Alienware kullanıyorum tavsiye ederim, lenovo legion da bakabilirsin belki seversin.
HP'nin özellikleri asusa göre çok iyi. Bir de fiyat olarak asusu taksitle almaya kalkınca toplam fiyatı 69000 lira civarı tutuyor ancak hpde peşin fiyatına 8 ay taksit yapılabiliyor.

HP'nin özellikleri asusa göre çok iyi. Bir de fiyat olarak asusu taksitle almaya kalkınca toplam fiyatı 69000 lira civarı tutuyor ancak hpde peşin fiyatına 8 ay taksit yapılabiliyor.
Özellik olarak hiçbir derdim yok daha iyi olduğunu bende biliyorum. Ancak marka olarak HP bence alınmamalı. 8 ay taksit konusunda birşey diyemem.

Yabancı adam gibi laptop inceleyen kanallarda doğru düzgün HP gördüğümü hatırlamıyorum.

Hangi marka olursa olsun almadan önce örneğin " HP Omen model Isınma sorunu, menteşe sorunu, bişey sorunu diye aratıp bakın. Özellikle yabancı kanallar çok faydalı. Oh iyiki almamışım dersiniz belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı