ASUS ROG STRIX G17 kendi kendine kapanıp açılıyor

Ben de Reddit'te kapanma sorunları okudum. Ama spesifik bir sorundur diye düşündüm açıkçası. Genelse yakışmamış ASUS'a.

Hocam konu dağılmadan kısaca benim gördüğüm kadarıyla. Aorus, Helios Legion, Scar, Razer bile alsan Reddit gir herkes bir şeyden şikayetçi. Olmayan şeyden bile şikayetçi insanlar var orada. Gerçekten sorunlu ya da varsa kronik soru anlatan çözüm sunanlarda var.

yok. alabilecek gibi de durmuyorum 😀 legion pro 7 nin stoğa girmesini bekliyorum aslında. Saçma fiyatlara çıkmış stok yok diye

Geçmiş olsun hocam. Üzüldüm adınıza. Az para değil sonuçta. Büyük ekran talebim yok aslında, 16 da işimi görür. Hatta aslında 16 istiyorum ama 16'lık asuslarda numpad yok. O yüzden almıyorum. Legion bekliyorum ama onun da doğru düzgün stoğu yok. Vector almıştım, aşırı fan sesi şikayeti sebebiyle iptal ettim. Balance da bile normal kullanımda uçak kalkıyor sanki evde. Ha soğutuyor o ayrı ama bu kadarına da gerek yok gerçekten. Çok rahatsız edici.
Hocam aynı düşünceye ben de sahiptim, numpad olsun diye 17inç istiyordum biraz da. Geçen gün klavye araştırırken fark ettim, bluetooth bağlantılı numpad’ler satılıyor. Çantanıza atar laptop ile taşıyıp çıkartıp yanına koyup kullanabilirsiniz lazım oldukça. Çok araştırmadım ama minimal ince olanları falan da vardır büyük ihtimalle. Belki aklınıza yatarsa diye söylüyorum böyle bi seçenek de var. Derseniz ki ben öyle harici şey istemem size kalmış tabiki.

Hocam aynı düşünceye ben de sahiptim, numpad olsun diye 17inç istiyordum biraz da. Geçen gün klavye araştırırken fark ettim, Bluetooth bağlantılı Numpad'ler satılıyor. Çantanıza atar laptop ile taşıyıp çıkartıp yanına koyup kullanabilirsiniz lazım oldukça. Çok araştırmadım ama minimal ince olanları falan da vardır büyük ihtimalle. Belki aklınıza yatarsa diye söylüyorum böyle bir seçenek de var. Derseniz ki ben öyle harici şey istemem size kalmış tabii ki.

ASUS ROG bazı modellerinde touchpad numpad özellikli eğer işlev olarak işinizi görecekse ROG modellerinde o özellik bulunan cihazı almanız sizin açınızdan en mantıklı seçenek.

Hocam konu dağılmadan kısaca benim gördüğüm kadarıyla. Aorus, Helios Legion, Scar, Razer bile alsan Reddit gir herkes bir şeyden şikayetçi. Olmayan şeyden bile şikayetçi insanlar var orada. Gerçekten sorunlu ya da varsa kronik soru anlatan çözüm sunanlarda var.

Orası öyle tabi. İnternet ortamındaki tüm şikayetleri dikkate alırsak hiçbir ürünü almamamız gerekiyor. Ama şikayetler genel olarak 1 konuda yoğunlaşıyorsa bu genelde doğru çıkıyor. Asus haricinde bu kadar kapanma sorunu tek tük okudum. Tabi güçlü olmasının da payı var bu durumda. Bir victus kendini kapanmaya zorlayacak kadar güç üretmiyordur mesela. Limit koymuş adamlar çok kasmasın diye.

ASUS ROG bazı modellerinde touchpad numpad özellikli eğer işlev olarak işinizi görecekse ROG modellerinde o özellik bulunan cihazı almanız sizin açınızdan en mantıklı seçenek.

Biliyorum onu hocam. Scar 16 modellerinde var doğrudur. Konu sahibi arkadaşın arıza konusunu işgal etmeyelim. Ben müsait bi zamanda yine konu açarım 😀

Son düzenleme:
Yok. Alabilecek gibi de durmuyorum 😀 Legion Pro 7'nin stoka girmesini bekliyorum aslında. Saçma fiyatlara çıkmış stok yok diye.

Hocam ben birkaç yetkili satıcıyla görüştüm MSI Vector, Gigabyte Aorus, Lenovo Legion için 3 modelde 1 ay içinde stokta olmazmış. Marka tarafı stok ve fiyat gönderip ona göre stok gireceğini söyledi hepsi biraz zor oldu artık almak bugünde YKS açıklanmış açıklanır açıklanmaz her yer zam yaptı diğer modellere stoktan da kaldırdılar iş iyice çıkmaza girdi.

Hocam ben birkaç yetkili satıcıyla görüştüm MSI Vector, Gigabyte Aorus, Lenovo Legion için 3 modelde 1 ay içinde stokta olmazmış. Marka tarafı stok ve fiyat gönderip ona göre stok gireceğini söyledi hepsi biraz zor oldu artık almak bugünde YKS açıklanmış açıklanır açıklanmaz her yer zam yaptı diğer modellere stoktan da kaldırdılar iş iyice çıkmaza girdi.

Hayırlısı olsun hocam ne diyelim, şansımıza artık. 2-3 hafta önce niyetlensek sorun yoktu. 🤦‍♂️

Geri
Yukarı