ASUS ROG STRIX G17 laptop alınır mı?

mertyillmaz

Kilopat
Merhaba, birkaç aydır laptop araştırıyorum ve ASUS ROG STRIX G17 G713PI-LL131W modeli donanım ve fiyat olarak yeterli geldi. Hollanda'da yaşıyorum ve şu an ürün indirimde. Aynı fiyata aynı özelliklerde alternatifi de yok. Bu ürünü kullananların yorumlarını merak ediyorum. Sitede dört yorum var ikisi olumsuz o yüzden emin olamadım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ürün 16 gb ram görünüyor bana düşük geldi. dediğiniz gibi 4060 ile 4070 arasında çok fark yokmuş ama 4070 ile 4080 arasında baya varmış diye okudum.

Bu ürün 16 GB RAM görünüyor bana düşük geldi. Dediğiniz gibi 4060 ile 4070 arasında çok fark yokmuş ama 4070 ile 4080 arasında bayağı varmış diye okudum.

RAM SSD ne zaman isterseniz yükselir. Ürün Almanya da hala 2200-2350€ civarı. Satıcılar güvenli değilse bu mağaza var. Yakın zamanda daha fazla indirim olur mu bilmiyorum. MSI Vector 16 HX A14VHG-677NL

gönderdiğiniz linki tekrar inceledim fakat işlemcinin i7 olması benim için yeterli değil. 3d animasyon render işleri için kullanmayı düşünüyorum. ayrıca araştırmalarıma göre amd ryzen 9 intel i9 a göre performans açısından daha iyi görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı