ASUS ROG STRIX G17 modelleri arasındaki fark nedir?

asus_fanboy

Decapat
Katılım
25 Şubat 2021
Mesajlar
72
Öncelikle herkese merhabalar,

ASUS ROG Strix G17 G713QR-HG022 ve G713QR-ES96 modellerinden birini almayı düşünüyorum, bununla ilgili kafamda birkaç soru var:

1-) Bu modeller arasındaki fark nedir? (Açıkçası internette araştırdığım sitelerden pek faydalı bir bilgi bulamadım.)

2-) Daha önce hiç Amazon'dan alışveriş yapmadım ancak bilgisayarların Türkiye'de daha pahalı olacağını düşündüğüm için oradan almak istiyorum. Bazı modellere bakarken gördüğüm üzere gönderim ücretinin yanında bir vergi de ekleniyor toplam ücrete. Bu verginin yanında ayrıca ek bir vergi ödemem gerekir mi?

3-) Ürünü direkt olarak Almanya'dan alma şansım var ancak fiyatları incelediğimde daha pahalı geldi sizce ne yapmalıyım? (Demek istediğim ürünü direkt olarak Türkiye'den mi almalıyım, Amazon'dan alıp Türkiye'ye mi söylemeliyim, Amazon'dan alıp Almanya'ya mı söylemeliyim veya direkt olarak Almanya'dan mı almalıyım?)

4-) Stoklara ne zaman girer bu modeller? (Yurt dışı ve Türkiye)

Teşekkür ederim.
 
1-Ürün farkları arasında bilgim yok, bölgeye göre kodlar değişiyor, biri Almanya için olurken biri Amerika için olabilir, fikrim yok.
2-Ayrıca vergi ödemiyorsunuz, ürünün fiyatı+yazan vergi. Başka bir ücret yok. Vergi iadesi oluyor ara sıra.
3-Almanya'dan alman daha mantıklı olur, Almanya Amazon'dan alırsan hem ürünün fiyatı hem de Türkiye vergisini veriyorsunuz.
4-Stoklar konusunda fikrim yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı