ASUS ROG STRIX G17 vs Monster Abra A7 v11.5

Başlık yüzünden bir süre ban yedim, şimdi açılınca yazabiliyorum. Üstadım bu monster servistekiler sarhoş falan olabilir mi? Ne dedilerse aksi çıkıyor.. 11.5 da mux var derler, önceki aramam da abra a7 v13.2 modeline tongfang kasa dediler ki iki üç kez ısrarla sordum. Yemin ederim zerre güven bırakmıyorlar insanda..

Başlık yüzünden bir süre ban yedim, şimdi açılınca yazabiliyorum. Üstadım bu Monster servistekiler sarhoş falan olabilir mi? Ne dedilerse aksi çıkıyor. 11.5 da MUX var derler, önceki aramam da Abra A7 v13.2 modeline tongfang kasa dediler ki iki üç kez ısrarla sordum. Yemin ederim zerre güven bırakmıyorlar insanda.

Aynısını düşünüyorum, Abra A7 v11.4 için MUX var dendi, elimize geçtiğinde de bulamadık MUX'u. Daha beteri ekran kartı 60, işlemci 15W ile sınırlı. Tam performansta alamıyoruz.

Hocam başka bir sıkıntı var mı? Watt sorunu cidden büyük bir sıkıntı. Bildiğim iyi oldu. Yeniden iyiki tuf almışım dedim :D
Sence kullandığım laptop iyi mi peki? Sanırsam senin fikrini almamıştım alırken. 2 ay oldu alalı tabi. Bana garip gelende laptopun hala 12k'ya satılıyor olması. Ben 9'a almıştım :D

Son düzenleme:
Tabii ki her laptopta olacak diye bir şart yok fakat bu ve bunun gibi sorunların olabilme ihtimali bile can sıkıcı :( Sağlık olsun, umarım sorunları düzeltebilirsiniz :)

İnşallah hocam:)

Hocam başka bir sıkıntı var mı? Watt sorunu cidden büyük bir sıkıntı. Bildiğim iyi oldu. Yeniden iyi ki TUF almışım dedim :D
Sence kullandığım laptop iyi mi peki? Sanırsam senin fikrini almamıştım alırken. 2 ay oldu alalı tabii. Bana garip gelende laptopun hala 12K'ya satılıyor olması. Ben 9'a almıştım :D

TUF güzel laptop hocam bizde iki kere FX506HEB ve FX506he sipariş ettik. Ama malzemesi hoşuma gitmedi benim, araya yönelmemizin bir sebebi de o.

İnşallah hocam:)

TUF güzel laptop hocam bizde iki kere FX506HEB ve FX506he sipariş ettik. Ama malzemesi hoşuma gitmedi benim, araya yönelmemizin bir sebebi de o.
Anladım hocam. Peki bu malzeme kalitesi ile alakalı kendi görüşlerimi nasıl elde edebilirim? Kriterler nelerdir? Ben kronik sorun veya ısı gibi bir sıkıntı harici pek takan biri değilim. Öğrenirsem iyi olur :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı